lijepa božićna priča

Zaposlenici Hrvatskog Telekoma donirali Socijalnu samoposlugu Vukovar

21.12.2018 u 10:52

Bionic
Reading

U svim HT-ovim regionalnim centrima prikupljane su namirnice i higijenske potrepštine koje su jučer uručene samoposluzi čije usluge koristi više od 600 potrebitih obitelji iz Vukovarsko-srijemske županije kojima je pomoć potrebna tokom cijele godine

Zaposlenici Hrvatskog Telekoma i ovog su Božića pokazali veliko srce. U sklopu interne božićne kampanje HT-ov Djed Božićnjak obišao je sve regionalne centre – Rijeku, Split, Zagreb i Osijek prikupljajući namirnice i higijenske potrepštine za Socijalnu samoposlugu u Vukovaru.

Djedičin put zaposlenici su pratili na interaktivnoj karti, a fotografije i videa oslikali su posebnu atmosferu ove lijepe HT-ove božićne priče.

Usluge Socijalne samoposluge u Vukovaru dnevno koristi više od 600 obitelji s područja Vukovarsko-srijemske županije. Jučer su prikupljene potrepštine u pratnji Djeda Božićnjaka i uspješno dopremljene u Vukovar. Socijalna samoposluga s radom je počela 2014. godine kao projekt Humanitarne udruge Duga i od tada broj korisnika svakodnevno raste. Neki od korisnika vukovarske samoposluge po pomoć dolaze jednom mjesečno, a korisnici koji žive u izuzetno teškim životnim uvjetima samoposlugu posjećuju i dva ili tri puta mjesečno.

„Nažalost, u Vukovaru puno obitelji živi u teškim uvjetima i na rubu siromaštva. Od kada smo prije četiri godine počeli s radom broj naših korisnika konstantno raste pa tako trenutno pomažemo preko 600 obitelji ili 1500 korisnika Svaka pomoć dobrodošla je tijekom cijele godine i ovim putem se želim zahvaliti zaposlenicima Hrvatskog Telekoma na njihovoj velikodušnoj donaciji. Prikupljene namirnice i higijenske potrepštine pomoći će našim korisnicima da se bolje osjećaju u ovim danima blagdana", izjavila je Tamara Mikulić, predsjednica Humanitarne udruge Duga i koordinatorica Socijalne samoposluge Vukovar.

Prikupljene donacije Socijalnoj samoposluzi Vukovar uručili su članovi Uprave Hrvatskog Telekoma. 

„Ponosan sam na zaposlenike Hrvatskog Telekoma koji su i ovaj put pokazali svoju humanost na djelu. Upravo su socijalna osjetljivost, solidarnost i društveno odgovorno poslovanje među temeljnim odrednicama Hrvatskog Telekoma i korporativne kulture koju njegujemo u kompaniji. Donacijom socijalnoj samoposluzi želimo njezinim korisnicima uljepšati ove božićne blagdane", zaključio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.