super potez

Zaposlenice u Combisu dobile najbolji poklon za Dan žena

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 08.03.2021 10:29
  • Objavljeno 08.03.2021 u 10:26
Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija u Combisu

Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija u Combisu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Combis

Sve zaposlenice Combisa dobile su slobodan dan povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 8. ožujka

'Svi znamo kako je teško naći vrijeme za sebe uz brojne poslovne i obiteljske obaveze. Imajući to na umu, kao i naša zalaganja u sklopu Saveza za rodnu ravnopravnost ove godine smo kolegicama za Dan žena omogućili da kroz slobodan dan i posebno pripremljeni znak pažnje uzmu mali predah za sebe. Ideja je da za Dan žena ne moramo raditi ništa ako ne želimo, a odluka je na svakoj od nas', rekla je Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija u Combisu.

Prema anketi među ženama u Combisu ova inicijativa je odličan potez, a u budućim projektima žene priželjkuju druženje u prirodi, sport i edukacije. Na tragu ankete, u utorak, 9. ožujka, za žene u Combisu održat će se i webinar 'Neka bude jednostavno' na kojem će biti riječi o izazovima ravnoteže privatnog i poslovnog života, odnosno odgovoriti na pitanje kako imati sve, a da ne žrtvujemo sebe, kako ojačati samopoštovanje i ljubaznost prema nama samima.

'Webinar održavamo dan nakon Dana žena kako bismo kolegicama dali mogućnost da 8. ožujka uzmu samo za sebe, što smatramo posebno važnim u ovim kriznim i stresnim vremenima. U ostatku godine nastavljamo s aktivnostima za poticanje rodne ravnopravnosti, a u planu imamo i inicijativu koja se odnosi na mogućnosti za muškarce, koje bi se ponovno trebale pozitivno odraziti na žene. Želimo pozitivno utjecati u što više smjerova i na čim više načina snažiti žene i muškarce, a posljedično, nadamo se, utjecati i na bolje društvo', ističe Maja Markulin Klarić.

Slobodan dan za žene i edukacija dio su #GetInvolved projekta za bolji Combis i bolje društvo.

U sklopu ovog projekta ove godine su već započeli programi za motivaciju 'Žnirance zaveži' i 'Jezik razveži' u kojima Combisovci vježbaju i pričaju o mentalnom zdravlju.

Pod istim krovnim sloganom Combis je lani postao prva ICT tvrtka članica Saveza za rodnu ravnopravnost i članicom inicijative Plastic Waste Free Croatia čiji je cilj poticati poslovne organizacije da pridonesu globalnoj borbi protiv zagađenja mora i oceana plastičnim otpadom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!