anketa euromoney

ZABA proglašena najboljom hrvatskom bankom

  • Autor: I.Ba.
  • Zadnja izmjena 21.09.2017 09:28
  • Objavljeno 21.09.2017 u 09:28
Zagrebačka banka proglašena je najboljom hrvatskom bankom u cash managementu

Zagrebačka banka proglašena je najboljom hrvatskom bankom u cash managementu

Izvor: tportal.hr / Autor: Leo Nikolić

Zagrebačka banka kao članica Grupe UniCredita proglašena je najboljom hrvatskom bankom u cash managementu prema anketi koju je proveo Euromoney, vodeći svjetski financijski časopis. UniCredit proglašen je najboljom bankom u cash managementu u 11 zemlja, a osim u Hrvatskoj, tržišno vodstvo s najboljim rezultatima pokazali su u Austriji, BiH, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumunjskoj, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj, priopćili su iz Zagrebačke banke

'Počašćeni smo što je Zagrebačka banka ponovno proglašena najboljom bankom u cash managementu. To je u najvećoj mjeri odraz sustavne brige za sve naše klijente, od lokalnih poduzetnika do velikih, međunarodnih korporacija. Kontinuirano ulažemo u kvalitetu naših transakcijskih proizvoda i platnog prometa te ih unapređujemo tako da zadovoljavaju sve specifične potrebe klijenata. Euromoney priznanje je pokazatelj da su to i klijenti prepoznali', ističe Marko Remenar, član Uprave Zagrebačke banke.

Anketa Euromoney Cash Management za 2017. šesnaesta je godišnja anketa vodećih pružatelja proizvoda i usluga upravljanja novcem širom svijeta. Smatra se najopsežnijom i najmjerodavnijom na svijetu u industriji cash managementa jer je njihovim odgovorima obuhvaćeno 25.000 tvrtki i 2.500 financijskih ustanova.

'Oduševljeni smo rezultatima ovogodišnje ankete', rekao je Gianfranco Bisagni, UniCreditov suvoditelj odjela korporativnog i investicijskog bankarstva dodajući kako je cash management temeljna usluga za njihove klijente, a nagrada pokazuje izvrnost njihova opširnog paketa proizvoda, osmišljenog za tvrtke svih veličina.

'Priznanje putem ove ankete, koja se temelji upravo na njihovoj povratnoj informaciji, fantastičan je znak za nas i potvrda onoga čemu težimo', rekao je Bisagni.

Ovogodišnja postignuća za UniCredit predstavljaju značajan skok u odnosu na prošlu godinu, ističu u priopćenju iz Zagrebačke banke, povećanje s pet na 11 vodećih mjesta.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Komentari čitatelja 1

Prikaži sve
  • .kompa.

    21.09.2017 10:02

    ajme majko moja ....

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi