borba za klijente

Zaba daje minus i sezonskim radnicima

31.05.2017 u 14:44

Bionic
Reading

Zagrebačka banka za sezonske radnike osmislila je besplatan paket usluga tijekom šest mjeseci. Paket im dopušta prekoračenje do visine redovitog primanja i za vrijeme kada nisu zaposleni te mogućnost kupovine na rate, a klijenti sami biraju početak promotivnog razdoblja

Sezonci koji su Zabini klijenti imat će mogućnost, izvijestili su iz ove banke, dopuštenog prekoračenja do visine redovitog primanja i u razdoblju kada nisu zaposleni, a moći će koristiti i plaćanje Maestro karticom na rok do 12 mjeseci čak i u vremenu kada nemaju primanja.

Na raspolaganju će im biti i m-zaba mobilno i e-zaba internet bankarstvo, a ovisno o izabranom paketu, moći će plaćati račune bez naknade. Osim klasičnih bankarskih usluga poput besplatnog ugovaranja trajnog naloga ili mogućnosti ugovaranja deviznog tekućeg računa, klijentima će na raspolaganju biti i stručni bankari koji će ih savjetovati i putem e-poslovnice. Dostupne će im biti i pogodnosti Servis centra, ovisno o paketu, koji nude usluge hitnih intervencija u domu, uštede kroz pomoć na cesti u slučaju kvara vozila te putnog osiguranja.

Istekom godine dana, nakon ponovnog zapošljavanja kod poslodavca, klijenti dolaze u Banku potvrditi status 'stalnog sezonca' i ako nije došlo do promjene, omogućeno im je nesmetano korištenje ugovorene usluge Banke, poručuju iz Zabe.