austrijske Alpe

Valamar u studenom otvara prvi [PLACESHOTEL] na više od 1600 metara nadmorske visine

23.10.2023 u 13:33

Bionic
Reading

Turistička kompanija Valamar u studenom, ususret skijaškoj sezoni, otvara treći u nizu [PLACES] hotela. Za razliku od postojeća dva [PLACES] hotela na Hvaru i u Makarskoj, novi Obertauern [PLACESHOTEL] nalazi se u austrijskim Alpama i to na oko 1600 metara nadmorske visine

[PLACES] je Valamarov lifestyle brend namijenjen gostima koji traže slobodu izbora, moderni dizajn i autentično iskustvo destinacije uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju. 'Već kod dizajniranja hotela korišteni su održivi materijali i procesi, a umjesto jednokratne plastike koriste se prirodni materijali. Valamar u svom portfelju ima još dva hotela u Austriji, Valamar Obertauern Hotel 4*, idealno mjesto za obiteljski zimski odmor te luksuzni Kesselspitze Valamar Collection Hotel 4* Superior', priopćeno je iz Valamara.

Novi Obertauern [PLACESHOTEL], nekadašnji hotel Marietta, smješten je u Obertauernu, jednoj od najpopularnijih austrijskih destinacija za zimske sportove.

'Novi Obertauern [PLACES] hotel i daljnje investicije u Obertauernu dio su naše strategije internacionalizacije i širenja portfelja u smjeru zimskog odmorišnog turizma. Obertauern [PLACESHOTEL] nije samo mjesto za odmor, opremljen je i najvećom multifunkcionalnom kongresnom dvoranom u Obertauernu. Osim 120 soba, ima kapacitete za organizaciju događanja za 280 ljudi. U susret otvorenju skijaške sezone, smještaj u Obertauern [PLACESHOTEL] moguće je rezervirati već od 24. studenog', komentirao je Davor Brenko, viši potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamaru.