važno priznanje

Atlantic grupa, Podravka i Valamar nagrađeni za najbolje odnose s investitorima

20.10.2023 u 10:56

Bionic
Reading

Atlantic grupa odnijela je prvu nagradu Poslovnog dnevnika za najbolje odnose s investitorima na tradicionalnoj konferenciji Izazov promjene u organizaciji Zagrebačke burze i mirovinskih fondova. Druga nagrada prema anketi glasača pripala je Podravki, a treća Valamar Rivieri

Nagrade već 14. godinu zaredom dodjeljuju Poslovni dnevnik i Zagrebačka burza, a u konkurenciju ulaze društva iz sastava indexa Crobex te društva uvrštena u Vodeće i Službeno tržište Zagrebačke burze.

'Ova nagrada dodatno potvrđuje našu posvećenost najvišim standardima korporativnog upravljanja i komunikacije s dioničarima. Višestruki smo dobitnik raznih priznanja povezanih s postignućima naših dionica, a ova nagrada za najbolje odnose s investitorima dodatno utvrđuje našu poziciju kao jedne od najuglednijih kompanija u Hrvatskoj. Želimo zahvaliti našim investitorima i partnerima na kontinuiranoj podršci i vjernosti koja nas motivira da i dalje gradimo uspješnu budućnost. Nastavit ćemo se truditi pružati najbolje moguće iskustvo investitorima, te ostati fokusirani na postizanje izvanrednih rezultata i održivog rasta', istaknuo je Elvis Knežević, voditelj odnosa s investitorima u Valamaru.

Konferencija 'Izazov promjene' veliku pozornost poklanja globalnim i europskim ekonomskim i tržišnim kretanjima i u tom kontekstu promatra trendove u Hrvatskoj, kako na tržištu kapitala, tako i u upravljanju imovinom fondova, uz brojne strane predavače iz renomiranih institucija te rasprave u kojima sudjeluju istaknuti hrvatski stručnjaci.