RASPISAN NATJEČAJ

Valamar stipendira učenike za turističko-ugostiteljska zanimanja

11.10.2019 u 13:52

Bionic
Reading

Valamar Riviera i ove godine raspisuje natječaj za učeničke stipendije za školsku godinu 2019./2020. za zanimanja kuhar, konobar, slastičar, turističko-hotelijerski komercijalist i elektrotehničar, izvijestili su u petak iz te hotelsko-turističke kompanije

Valamar učenicima u cijeloj Hrvatskoj nudi program stipendiranja u vrijednosti od 1.200 kuna mjesečno tijekom školske godine, u trajanju od deset mjeseci sve do završetka školovanja te ovih dana organizira predstavljanje programa u hrvatskim školama.

Stipendiranje učenika Valamar osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma, a obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu školsku godinu i uredno maturiraju. Osim toga, u jednoj od Valamarovih destinacija od Istre i Krka do Dubrovnika, učenici će imati priliku odraditi kvalitetnu praksu, a po završetku školovanja osigurano im je i prvo zaposlenje.

"Prednosti rada u Valamaru su, među ostalim, osobni i profesionalni razvoj u struci, uključivanje u stručna osposobljavanja i programe nagrađivanja. Dugoročno povezivanje s poslodavcem moguće je ostvariti najprije kroz status stalnog sezonskog radnika s cjelogodišnjim primanjima i redovnim stažem", kaže voditeljica razvoja ljudskih potencijala u Valamaru Nevena Tolanov.

Dodaje da stipendistima koji se zaposle u Valamaru kompanija pruža mogućnost razvoja karijere putem niza vrhunskih edukacijskih programa kao što je primjerice Valamar akademija koja zaposlenike priprema za specijalističke i voditeljske pozicije.