Hrvatski Telekom

Uz nogometaše Hajduka i izvrsne popuste u Splitu otvoren novouređeni multimedijski T-Centar

15.04.2019 u 16:07

Bionic
Reading

U splitskom trgovačkom centru Joker u ponedjeljak je otvoren novouređeni T-Centar Hrvatskog Telekoma – multimedijsko prodajno mjesto nove generacije. T-Centar u Splitu dizajniran je prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima u kojem će se korisnici kroz digitalne sadržaje na jednostavan i zanimljiv način moći upoznati sa svim proizvodima i uslugama u ponudi Hrvatskog Telekoma

Nova generacija prodajnih mjesta Hrvatskog Telekoma u potpunosti je prilagođena korisnicima i njihovom iskustvu prilikom kupovine. Baš kao što je to na svim prodajnim mjestima svjetskih tehnoloških divova.

Cijeli portfelj uređaja koji T-Centar nudi u novom prostoru je smješten na jednu centralnu poziciju što uvelike olakšava snalaženje kupaca i finalni odabir optimalnog uređaja za svakog korisnika.

Ponuda vrhunskih uređaja obogaćena je i novitetima poput pametnih satova, a uz stručno prodajno osoblje korisnicima su na raspolaganju i predstavnici Samsunga kako bi predstavili sve benefite proizvoda i usluga.

Hrvatski Telekom pripremio je brojne popuste i posebne pogodnosti za svakog posjetitelja, između ostalog, svaki je posjetitelj na poklon dobio uskrsnu sirnicu, tradicionalni hrvatski uskrsni specijalitet, a prvi kupci su osvojili i dodatne nagrade.

Svečanom otvorenju su prisustvovali i posebni gosti Ante Palaversa i Ardian Ismajli, poznati nogometaši Hajduka koji su se družili s posjetiteljima T-Centra.

Novouređeni multimedijski T-Centar u Splitu Izvor: tportal.hr / Autor: Hrvatski Telekom