ovi poslodavci traže tebe

U potrazi ste za novim poslom? Izdvojili smo nekoliko atraktivnih prilika

01.09.2022 u 13:44

Bionic
Reading

U rujnu završavaju ljetni godišnji odmori, a mnogi su tad puni elana, spremni na promjene i potragu za novim poslom. Portal MojPosao stoga je izdvojio nekoliko odličnih prilika, kako bi olakšali tu potragu

ENNA FRUIT je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, zapošljavaju na poziciji: Administrator materijalnog računovodstva (m/ž). Opis posla uključuje utvrđivanje zaliha po vrsti, količini i vrijednosti, kontrolu skladišnih evidencija, usporedbu stvarnog i zabilježenog stanja zaliha podataka o cijenama materijala i robe te ostale adminstrativne poslove. Oglas ostaje aktivan do 9. rujna.

Kile's tasty grill, brzorastući brend u ekspanziji poslovanja na području cijele Hrvatske, zapošljava više Djelatnika u burger baru (m/ž). Prethodno radno iskustvo na istim poslovima je poželjno, ali nije uvjet, a novim kolegama nude plaću od 6.000 kuna, dva slobodna dana u tjednu, mogućnost napredovanja, stalan radni odnos, bonuse na plaću te rad u mladom i ambicioznom timu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 10. rujna.

Kontinuirano rastu i otvaraju nove poslovnice. Ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao Poslodavac su stimulativna primanja, mogućnost internog rasta i razvoja te ugodno radno okruženje. Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Senior sistem administrator (m/ž). Prijave primaju do 13. rujna.

Microblink, jedna od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj, traži pojačanje na poziciji: Data Team Lead (m/ž). Potrebno je imati najmanje 2 godine prethodnog radnog iskustva na istim poslovima, a njihova ponuda uključuje tvoj osobni plan razvoja, online tečajeve i edukacije uživo, financijsku potporu za vrijeme roditeljskog dopusta i mogućnost rada na pola radnog vremena tijekom prvog mjeseca nakon povratka s roditeljskog dopusta. Više možeš dozanti ako im se javiš do 9. rujna.

Alma Career, vodeća tvrtka za digitalno zapošljavanje na području Finske, Baltika te srednje i istočne Europe, zapošljava na radnom mjestu: Team Lead for Platform Extensions - Alma Career (m/ž). Nude ti uzbudljivu priliku za rad u međunarodnom okruženju s grupom talentiranih kolega. Kao voditelj njihovog tima za proširenje platforme bit ćeš ključan dio ove transformacije. Pružaju ti konkurentne pogodnosti i moderno, inovativno radno okruženje. Javi im se do 30. rujna.