Vodeća tvrtka za najam vozila

Tvrtka NOVA Rent a car potvrdila titulu na World Travel Awards za 2018

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Već drugu godinu zaredom tvrtka NOVA Rent a Car je na prestižnom natjecanju World Travel Awards proglašena za najbolju hrvatsku agenciju za najam vozila

World Travel Awards ili Oscar u turističkon sektoru za Europu održao se 30. lipnja u Ateni, Zappeion Megaron Hall u jednoj od najznačajnijih atrakcija grčke metropole.

World Travel Awards je organizacija koja nagrađuje lidere u travel, uslužnoj i zrakoplovnoj industriji a nagrade se dodjeljuju na regionalnoj, nacionalnoj i globalnoj razini. Pobjednici se određuju glasovima stručnjaka iz industrije i korisnika koji također sudjeluju u natjecanju. Vrednovanje je temeljeno na kvaliteti proizvoda i razini pružene usluge koju nudi pojedina organizacija unutar turističke grane.

Tako je tvrtka NOVA rent a car za područje Hrvatske dobila već drugu godinu za redom nagradu The World Travel Awards kao Vodeća tvrtka za najam vozila.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovom nagradom je potvrđen položaj tvrtke NOVA rent a car kao lidera za najam automobila u smislu kvalitete usluge i vrijednosti koju pruža njihova flota vozila na području Republike Hrvatske .

Direktor prodaje I operacija NOVA Rent a car-a Rino Pavlov komentira: “Osvajanje nagrade u ovoj prestižnoj kategoriji World Travel Awards-a smatramo izuzetnim rezultatom ali i potvrda naše pozicije među rent a car elitom, ne samo u Hrvatskoj već I na europskom tržištu.

Nagrada je značajno priznanje I našim zaposlenicima te njihovoj kontinuiranoj predanosti u nastojanju da pružaju usluge najviše kvalitete po mjeri I potrebama svakog klijenta. 

U ovoj kategoriji možete bit ozbiljan čimbenik jedino ako imate snažan ljudski potencijal, stručne, lojalne i motivirane zaposlenike s obzirom na nedostatak vanjske podrške.

Daljnji razvoj na hrvatskom tržištu će nam i dalje biti jedan od značajnijih prioriteta razvoja tvrtke. Naš cilj je promovirati Hrvatsku kao destinaciju dostupnu svim klijentima, približiti im prirodne ljepote, kulturnu baštinu i iznimne lokacije koje su s našim vozilima pristupačnije svakom putniku.”

Ovo nije prvi put u ovoj godini da je tvrtka NOVA Rent a Car učvstila svoju poziciju kao jedna od vodećih rent a car kompanija: 

Agencija je proglašena za vodeći Rent a car za 2018. godinu već drugu godinu zaredom od strane novinara i gledatelja TV Automagazina, vodeće TV emisije o auto-moto industriji u Hrvatskoj.

Temeljem mišljenja korisnika dobitnici su nagrade za izvrsnost u brendiranju Superbrands partner 2018 u Hrvatskoj.

O NOVA RENT A CAR-u 

NOVA Rent a car je jedna od vodećih tvrtki koja obavlja rent a car djelatnost u Hrvatskoj na 14 aerodromskih i gradskih lokacija.

Flota Nova rent a car-a je jedna od najmlađih u Hrvatskoj I čini je preko 1200 najnovijih i kupcima zanimljivih modela vozila. 

Široki spektar vozila ekonomske ili kompakt klase, sedana, karavana, SUV-a, kombija po povoljnim cijenama čini bogatu flotu koja će vam omogućiti dolazak na destinaciju bez dodatnog stresa.  Bilo da tražite vozilo za poslovno, privatno ili turističko putovanje tu ćete sigurno pronaći odgovarajući vozilo I ponudu prilagođenu vašim potrebama. 

Posjetiti jednu od poslovnica, kontaktirajte ih na +385 72 535 535 ili rezervirajte online Vaš rent a car u Hrvatskoj.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!