kad hoće

Tvrtka Aminess svojim zaposlenicama daruje slobodan radni dan

07.03.2024 u 11:55

Bionic
Reading

Tvrtka Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih i najbrže rastućih turističkih kompanija u Hrvatskoj, u povodu 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, svojim zaposlenicama daruje slobodan radni dan koji mogu iskoristiti tijekom cijele godine, priopćili su u četvrtak iz te kompanije.

Aminess posebno ističe važnost žena u radnoj snazi, koje čine više od 56 posto ukupnog broja zaposlenih u kompaniji, a visoki udio žena ne odnosi se samo na ukupan broj zaposlenih, već i na rukovodeće pozicije, gdje žene imaju gotovo 47 posto voditeljskih pozicija i gotovo 50 posto menadžerskih pozicija.

Upravo iz tog razloga, prije nekoliko godina kompanija je pokrenula "Ami Woman" projekt u sklopu kojeg i ove godine svojim zaposlenicama u povodu Dana žena daruje slobodan radni dan koji mogu iskoristiti tijekom cijele godine.

"Aminess je ponosan na svoj imidž poslodavca jednakih prilika, koji slavi i osnažuje žene zaposlene u kompaniji. Zbog toga smo pokrenuli projekt koji je postao svojevrsna tradicija. Njime želimo pridonijeti jačanju svijesti o važnosti žena u društvu, njihovoj snazi i sposobnosti, ali i podršci koju im moramo pružati", poručila je predsjednica Uprave Aminessa Zrinka Bokulić.