tržište rada

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko atraktivnih poslovnih prilika

25.08.2022 u 12:44

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi pregled odličnih poslovnih prilika i ponuda. Možda ovi poslodavci traže upravo vas

Zbog potrebe i reorganizacije poslovanja, poslodavac Mana Moda traga za Stručnim suradnikom za merchandising (m/ž) na području RH. Akosi ljubitelj mode i kreativac u duši, a kupac ti je u središtu tvoga rada, uklopit ćeš se fantastično! Nude ti dobar financijski paket i upotrebu službenog vozila, mogućnost osobnog rasta i napredovanja te rad u rastućem i uspješnom kolektivu. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji do 29. kolovoza.

Pan-pek vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeće njihovih stručnjaka, omogućilo im je vodeću poziciju na tržištu. Svoj tim sada žele dodatno osnažiti na radnom mjestu: Administrator održavanja strojeva i opreme (m/ž). Opis posla podrazumijeva unos podataka u sustav, kreiranje tablica i izvještaja i brigu o skladištu, nude ti mogućnost stalnog zaposlenja, profesionalni rast i razvoj te odlične uvjete rada, a rok za prijavu na oglas ističe 2. rujna.

Tvrtka Končar - Električna vozila, regionalni lider u području tračničkih vozila, zapošljava Bravara (m/ž). Poželjno je najmanje tri godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a novim kolegicama i kolegama nude profesionalno usavršavanje kroz razne edukacijske programe, mogućnost stalnog zaposlenja, potpore roditeljima (dar za novorođenče i dar djeci za Sv. Nikolu) te brojne durge pogodnosti. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 3. rujna.

Trade Air, uspješna domaća zrakoplovna kompanija, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Djelatnik u odjelu planiranja radnog vremena letačkog osoblja (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje planiranje članova posade na letove, izračun potencijalnih rasporeda nastavno na upite klijenata te izradu izvještaja, a zauzvrat ti nude mogućnost napredovanja, sudjelovanje u stručnim edukacijama te dinamično poslovno okruženje. Javi im se do 13. rujna.

Ali Kebaba posluje već 12 godina pod motom 'Svjetski dobar okus', a danas broji stotinjak djelatnika koji su uz njihove goste jednako vrijedan i poseban dio Ali Kebaba priče. Zbog proširenja tima u Zagrebu i u Zaprešiću tražie više Djelatnika na pripremi i prodaji hrane (m/ž). Nude ti početnu plaću od 5.500 kuna, mogućnost brzog napredovanja na voditeljsku poziciju, dva slobodna dana u tjednu, siguran posao i priliku da oblikuješ budućnost kompanije. Oglas ostaje aktivan do 11. rujna.