prilika pred vratima

Tražite posao ili već duže vrijeme razmišljate o promjeni? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

09.09.2022 u 08:09

Bionic
Reading

Ako već duže vrijeme tražite posao ili želite zaokret u karijeri, portal MojPosao izdvojio je nekoliko atraktivnih poslovnih prilika koje vrijedi pogledati

Voliš timski rad i ostvarivanje zajedničkih ciljeva? Želiš se dokazivati i napredovati? Inovativna si i proaktivna osoba? Postani dijelom AD Plastik Grupe, moderne, uspješne i inovativne kompanije koja potiče kreativnost i učinkovitost! U potrazi su za pojačanjem na radnom mjestu Radnik u proizvodnji (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude stabilno i strukturirano radno okruženje te mogućnost napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 20. rujna.

Blitz-Cinestar, najveće i vodeće društvo za kinoprikazivačke usluge u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, zapošljava Konobara/barmena (m/ž) te Osoblje u multipleksu (m/ž). Ukoliko posjeduješ izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, tražiš dinamičan i izazovan posao, voliš kino te si motiviran/a za učenje i usavršavanje, ovo je prilika kao stvorena za tebe. Javim im se čim prije, jer prijave na oglase primaju do 9. rujna. Vidimo se u Cinestaru!

Playlife Sports GmbH upravlja s više od 50 kladionica diljem Njemačke, većina njih u Baden-Württembergu i Berlinu. Zapošljavaju preko 200 ljudi, a svoj tim sada žele dodatno osnažiti na poziciji: Djelatnik u sportskoj kladionici (m/ž). Nude ti osiguran smještaj, plaćene putne troškove, plaću između 2000 i 2800 eura te mogućnost napredovanja do voditelja podružnice ili regionalnog voditelja. Ako su pobudili tvoj interes, javi im se do 13. rujna.

Sektor montaže Končar-Inženjeringa, s ciljem daljnjeg jačanja svoga stručnog tima, raspisuje natječaj za slijedeća radna mjesta: Bravar (m/ž) i Elektromonter (m/ž). Radi se o izazovnim i zanimljivim poslovnim prilikama, a pritom ti nude stručnu podršku u radu, stimulativnu plaću u skladu s tvojim sposobnostima, iskustvom i vještinama, dnevnice za rad na terenu, plaćen smještaj i prijevoz na terenu te novčane nagrade. Javi im se do 29. rujna.

Usmjerenost na klijenta, razumijevanje šire slike i predanost ključ su uspješnog rješavanja svakog izazova, a u Croatia poliklinici zapošljavaju ljude upravo s takvim osobinama. Ako si komunikativna osoba koja voli pomagati ljudima te želi doprinijeti brizi o klijentima i njihovu zadovoljstvu, Croatia poliklinika pravo je mjesto za tebe! Pridruži im se na poziciji Agent u kontakt centru (m/ž). Zauzvrat ti nude izvrsne radne uvjete i stimulativnu plaću, mogućnost našredovanja u timu te izvrsno timsko okruženje. Prijave primaju do 15. rujna.