POSLOVNE PRILIKE

Traže se programeri, električari i radnici u turizmu

02.04.2015 u 09:13

Bionic
Reading

Putem portala MojPosao zapošljavaju Radisson BLU, Offshore Boote GmbH, Sunčani Hvar, Buckell i Adriaday

Radisson BLU je član Rezidor Grupe i drugi najveći hotelski brand u Europi s više od 400 hotela i kapacitetom većim od 90.000 soba. Od malih butique hotela do velikih koji svojom arhitekturom obilježavaju vizure gradova, postali su destinacija za sebe zahvaljujući kvaliteti. Radisson Blu Resort & SPA, Dubrovački Vrtovi Sunca, jedan od najvećih resorta u lancu, predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja, vrhunskih restorana, potpuno opremljenog kongresnog centra, uređenih plaža i mnoštva drugih mogućnosti za ugodan boravak i odmor. Hotelski lanac trenutno ima otvoren natječaj za radnu poziciju Voditelj SPA & Wellness centra (m/ž)

Offshore Boote GmbH je najveća čarter tvrtka s motornim jahtama na Jadranu, sa sjedištem u Austriji i Hrvatskoj. U zadnjih 20 godina tvrtka je postala tržišni lider: s više od 20 motornih jahti i sportskih plovila ima najveću flotu na Jadranu. Radi pojačanja tima u Hrvatskoj tvrtka ima otvoren natječaj za radno mjesto Električara/elektroničara (m/ž) za motorne jahte i sportska plovila.

Sunčani Hvar nastavlja razvoj i poslovni rast. S ciljem pojačanja tima u potrazi su za profesionalnim kandidatima na sljedećim radnim pozicijama: Food & Beverage Managers (m/f), Chéfs (m/f), Bartenders (m/f) i Waiters (m/f). Poslodavac svim kandidatima nudi brojne mogućnosti za ostvarenje njihovih potencijala: prepoznavanje njihovih sposobnosti, mogućnost daljnjeg usavršavanja i napredovanja te prostor za izražavanje kreativnosti i inovativnosti u ostvarivanju vlastitih ideja.

Buckhill Limited / Buckell Software d.o.o. visoko je inovativna tvrtka specijalizirana za razvoj poslovnog softvera. Tvrtka posluje već sedam godina i razvila je široku mrežu klijenata. Njihovi projekti su izazovni što i ovu tvrtku čini dinamičnom poslovnom sredinom. Želite li postati dio njihovog zagrebačkog tima prijavite se na neki od sljedećih natječaja: Linux System Administrator (m/f), Software Programmer - Web Services Engineer (m/f), Software Programmer - UX Designer (m/f), Software Programmer - Client-side Technologies (m/f) i Software Tester - Automated testing of Cloud Software stacks (m/f).

Turistička agencija „Adriaday“ sa sjedištem u Opatiji specijalizirana je agencija za ponudu privatnog smještaja. Osim toga bavi se i individualno krojenim putovanjima. Kao nositelj ISO 9001 certifikata i Halal certifikata svoje poslovanje planira širiti na putovanja u niši halal putovanja u Europi. Agencija nastoji poticati samoinicijativu i slobodu djelovanja u vlastitom okruženju gdje osoba sama bira svoje aktivnosti te preuzima odgovornost za njih, a trenutno je u potrazi za kandidatom za radno mjesto Asistent prodaje i marketinga (m/ž) za stručno osposobljavanje.