digitalizacija uzela maha

Todorić se ne šali: Otvorio profil na Twitteru i okomio se na Plenkovića

12.06.2018 u 09:22

Bionic
Reading

Nakon što je iznenadio javnost pokretanjem bloga prošle godine, bivši vlasnik Agrokor i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Ivica Todorić od ponedjeljka je aktivan i na društvenoj mreži Twitter

U svome prvom 'tvitu' Todorić se okomio na premijera Andreja Plenkovića: ' Andrej Plenković je od prvog trenutka uključen u sve aktivnosti zločinačke organizacije, a s obzirom na činjenicu da je najviše pozicionirani državni dužnosnik u organizaciji, on je i najodgovorniji.

Nakon toga, Todorić je objavio CNN-ov status o tome kako će američka središnja banka FED drugi puta ove godine podignuti kamatne stope. Todorića očito još uvijek brine cijena novca na globalnim tržištima - FED-ov dizanje kamata poskupjet će kreditiranje diljem svijeta.

Dodatno, Todorić je proslijedio i kartu na kojoj se vidi kako je BDP u Hrvatskoj od 1989. do 2016. porastao samo 6,5 posto. 'Zasebna kategorija za najnerazvijeniju zemlju Europe.! Tužno', kratko je komentirao.

Objavio i je status o povijesnom susretu američkog predsjednika Donalda Trumpa s sjeverno-korejskim vođom Kim Jong-unom, a u zadnjem statusu je vratio na Agrokor, objavivši podnesak protiv procesa koji se događaju u koncernu.

  • +13
Ivica Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL