NATJECANJE U PODUZETNIŠTVU

Studenti, pokažite što znate i prijavite se na Impact Hub

17.04.2015 u 14:56

Bionic
Reading

Impact Hub Zagreb u suradnji s Erste zakladom još je u ožujku započeo s natjecanjem Social Impact Award, najvećim takvim projektom za studente u području društvenog poduzetništva

Jedinstvena je to prilika za sve studente i studentice da ostvare svoje ideje, pokrenu start-up projekte i promijene svoje društveno okruženje prema vlastitim potrebama. Nemoj samo promatrati probleme u okolini koji te frustriraju, odluči ih ukloniti: okupi tim, osmisli rješenje i sudjeluj na drugom natjecanju Social Impact Award u Hrvatskoj, poruka je kojom se želi angažirati mlade da sudjeluju na natjecanju.

Impact Hub Zagreb povodom službenog početka natjecanja poziva sve zainteresirane studente da se pridruže zanimljivom programu, na kojem će imati prilike saznati više detalja o natjecanju, čuti inspirativne priče poduzetnih mladih osoba i studenata te porazgovarati sa stručnjacima iz svijeta društvenog poduzetništva.

Početkom natjecanja se otvaraju i prijave, koje se zaprimaju do 22. travnja. Razrađene ideje mogu se prijaviti putem internetske stranice Social Impact Award Hrvatska (socialimpactaward.hr). Pobjednički projekti osvajaju novčane nagrade, ostvaruju profesionalnu podršku Impact Huba Zagreb kroz neograničeno tromjesečno članstvo te plaćen put i boravak na dvije internacionalne konferencije, na kojima će sudjelovati pobjednici iz svih zemalja sudionica.

U sklopu edukacijskog dijela natjecanja održavaju se i besplatne radionice otvorene za sve studente koji žele čuti nešto više o društvenom poduzetništvu, naučiti raditi sa zanimljivim alatima koji potiču kreativnost i razvoj ideja, upoznati se s poslovnim modelima te izradom poslovnog plana. Sudjelovanje na radionicama ne obvezuje na prijavu.

Više detalja možete pročitati ovdje.