NOVI DIREKTOR

Slaven Romac pridružio se menadžmentu Atlantic grupe

19.02.2015 u 12:50

Bionic
Reading

Na mjestu glavnog direktora za strateško distribucijsko područje Hrvatska u veljači se menadžmentu Atlantic grupe u vlasništvu Emila Tedeschija pridružio Slaven Romac, izvijestili su iz Atlantic grupe

Na ovu poziciju u Atlanticu Romac dolazi neposredno s mjesta direktora tržišta za BiH u Coca-Coli Hellenic, a čemu prethode uspješni rezultati na nizu odgovornih funkcija unutar sustava, od operativnih do vodećih menadžerskih pozicija tijekom dvadesetogodišnje karijere u Coca-Coli, ističe se u priopćenju Atlantica. Prije preuzimanja odgovornosti za tržište BiH Romac je bio glavni direktor za tržište Hrvatske. Prije Coca-Cole vodio je prodaju prema međunarodnim tržištima u Dalmacijavinu.

Romac preuzimanjem pozicije glavnog direktora za strateško distribucijsko područje Hrvatska preuzima odgovornost za strateški razvoj, upravljanje i nadzor svih poslovnih aktivnosti ovog strateškog područja. Također, s novom funkcijom postaje član Strateškog poslovnog vijeća u Atlantic grupi, multifunkcijskog tijela koje raspravlja o vitalnim strateškim i operativnim korporativnim pitanjima.