sve duži popis restorana

Rovinj je 16. hrvatski grad u kojem je otvoren McDonald's

01.07.2021 u 20:51

Bionic
Reading

Od 1996. godine, kada je u Zagrebu otvoren prvi McDonald's u Hrvatskoj, popis gradova u kojem taj globalni lanac brze hrane otvara svoje restorane iz godine u godinu se povećava. Tako je Rovinj prošli petak postao 16. grad na tom popisu

„Sretni smo što, unatoč otežanom poslovanju, i dalje uspijevamo otvarati nove restorane i nova radna mjesta, pogotovo u godini u kojoj obilježavamo 25. godišnjicu poslovanja na hrvatskom tržištu. Vjerujemo da će McDonald's u Rovinju brzo postati omiljeno mjesto za stvaranje uspomena, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Otvorenjem novog restorana u Rovinju, McDonald's je otvorio 30-ak radnih mjesta, a ulaganje je pozdravio i gradonačelnik Rovinja, Marko Paliaga.

'Uz stvaranje prilika za zaposlenje koje dolaze s otvaranjem McDonald'sa, drago nam je da početak ljetne sezone možemo dočekati s novom ponudom u gradu koja će obogatiti iskustvo lokalnog stanovništva i turista', rekao je Paliaga.

Otvorenje u Rovinju nastavak je ulaganja McDonald'sa koji je u prošloj pandemijskoj godini otvorio četiri nova restorana među kojima su prvi McDonald's na autocesti A1 te prvi restoran u Bjelovaru.

Dolazak u Rovinj obilježen je donacijom u vrijednosti od 30 tisuća kuna rovinjskom Društvu osoba s invaliditetom.