TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

06.04.2023 u 08:19

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Voliš timski rad i ostvarivanje zajedničkih ciljeva? Želiš se dokazivati i napredovati? Inovativna si i proaktivna osoba? Postani dijelom AD Plastik Grupe, moderne i uspješne kompanije! U potrazi su za pojačanjem na radnom mjestu Radnik u proizvodnji (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude stabilno i strukturirano radno okruženje uz mnogobrojne dodatke na plaću, stimulacije te mogućnost napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 4. svibnja.

STARCO Beli Manastir, visoko konkurenta tvrtka u proizvodnji čeličnih kotača koja uspješno posluje najvećim dijelom na tržištu Europe već 20 godina, zapošljava Financijskog kontrolora (m/ž). Opis posla uključuje izvještaj o stanju zaliha te indirektnim troškovima proizvodnje, predlaganje poboljšanja ERP sustava i sudjelovanje u procesima budžetiranja, a od zainteresiranih kandidata traže barem jednu godinu radnog iskustva. Javi im se najkasnije do 24. travnja.

ENNA FRUIT je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, zapošljavaju Voditelja kontrolinga (m/ž), a novim kolegama nude dinamično radno okruženje, profesionalnu radnu okolinu i mogućnost razvoja. Ako posjeduješ najmanje 3 godine radnog iskustva i svoju karijeru želiš razvijati u uspješnoj kompaniji, javi im se najkasnije do 14. travnja.

YTRES poziva sve odgovorne i fleksibilne osobe koje žele nastaviti razvijati svoju karijeru na prijavu na oglas za radno mjesto: Referent nabave i prodaje (m/ž). Potrebna je najmanje jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a novim kolegama nude odlične uvjete rada, edukacije i usavršavanje vještina, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost dugoročnog zaposlenja. Rok za prijavu na oglas ističe 13. travnja.

OTP nekretnine su u potrazi za Stručnim suradnikom za kontrolu i koordinaciju (m/ž). Prethodno radno iskustvo je prednost, ali nije uvjet, a svi zainteresirani kandidati moraju posjedovati propise te zakonske i podzakonske akte iz područja procjene vrijednosti nekretnina. Zauzvrat nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost učenja i kontinuiranog usavršavanja, ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života te odlične kolege. Javi im se do 10. travnja.