PROIZVOĐAČ DJEČJE OBUĆE

Radnicima Ivančice podijeljeno više od 70 nagrada za vjernost

24.09.2014 u 16:00

Bionic
Reading

Ivančica već dugi niz godina nagrađuje svoje jubilarne zaposlenike. Svake godine u rujnu zahvalnice za vjernost tvrtki uručuje direktorica tvrtke Nada Zver. I ove godine, zahvalnice i novčane nagrade primila su sedamdeset i dva zaposlenika za deset, dvadeset, trideset, odnosno trideset i pet godina neprekidnog rada. Svi zajedno bili su dio raznih promjena u organizaciji i strukturi poduzeća te su doprinijeli rastu tvrtke kakva je danas, navodi se u priopćenju Ivančice

Podsjetimo, Ivančica je, od malenog obrta skupine postolara 1946. izrasla u najvećeg domaćeg proizvođača dječje obuće, a preuzimanjem Bambija u ožujku 2013. ukupni broj zaposlenika narastao je na više od tisuću. U Ivančici su izuzetno ponosni na privrženost svojih zaposlenika, koja je jedan od pokazatelja uspješnosti tvrtke.

Ivančica

Ivančica d. d. Ivanec, vodeća je hrvatska tvrtka u proizvodnji obuće, osnovana 1946. godine. Asortiman Ivančice zadovoljava najviše standarde kvalitete, te je dostupan na više od 300 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i svijetu. Ivančica d. d. Ivanec izvozno je orijentirano poduzeće koje čak 68% ukupnog prihoda ostvaruje u inozemstvu. Početkom 2013. godine Ivančica d.d. izvršila je dokapitalizaciju društva Bambi d.o.o., također specijaliziranog za proizvodnju dječje obuće, i time je stekla upravljačka prava i postala njegov većinski vlasnik. Ivančica danas zapošljava više od 1.000 zaposlenika, od kojih je većina dio tima više od 15 godina. Sjedište tvrtke je u Ivancu, a dio uspjeha Ivančice čini i maloprodajna mreža sa 38 trgovina BAMBI i FRODDO, dva web-shopa te trgovinom Mon Allure . Ivančica je prisutna u više od 20 zemalja diljem Europe, Azije i Amerike.