ramljak priznao

'Promet u Konzumu pao je 10,8 posto'

09.06.2017 u 19:15

Bionic
Reading

Vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak dao je intervju N1 televiziji u emisiji Točka na tjedan. Objavljen je samo dio intervjua s povjerenikom Ramljakom koji će biti emitiran u nedjelju u devet sati ujutro

‘Pad prometa Konzuma je 10,8 posto’, rekao je Ante Ramljak za N1 televiziju.

‘U tom dijelu je pad prometa u prvih pet mjeseci manji nego što je bilo to očekivao, a isto tako tvrdim da sada kada budemo financirali novu robu i zalihe Konzuma, kada do kraja popunimo dućane, da će Konzum uhvatiti taj rast prihoda i da će do kraja godine prema mom planu, ja bih bio zadovoljan, da posluje s nulom nakon svega i mislim da je to moguće ostvariti’, rekao je Ramljak.

Upitan očekuje li se gašenje pojedinih trgovina, Ramljak je rekao: 

‘U ovom trenutku ne mogu točno reći stanje profitabilnosti svih dućana, sigurno ima neprofitablnih ali ne bih govorio o postocima. Siguran sam da ćemo do kraja ljeta, nakon svih analiza, krenuti u implementaciju tog restrukturiranja, zatvaranje određenog broja dućana i zbog toga sam uvjeren da će Konzum do kraja godine poslovati pozitivno i da će imati operativnu dobit i da će on biti naš 'flagship', kako se kaže, u nagodbi s vjerovnicima’, rekao je Ante Ramljak.

  • +3
Sastanak dobavljača Agrokora i Vladinog povjerenika Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL