brzo, diskretno i sigurno

Probudite u sebi blagdanski duh s Aircash Mastercard karticom

03.12.2021 u 17:36

Bionic
Reading

Ove blagdane budite bez brige – kupujte brzo, diskretno i sigurno!

Pred nama su blagdani i vrijeme darivanja je pred vratima. Ukrašen grad, blagdanski ugođaj u domovima i ostala veselja koja nosi prosinac zasigurno će oživjeti odlično raspoloženje i kod velikih i malenih. Najljepše doba godine stiže nam s mirisom fritula i kuhanog vina, lampicama i božićnim pjesmama, ali i predblagdanskom kupovinom. Dio blagdanske tradicije svakako je i kupnja poklona, a dok pojedinci uživaju u kupnji, u nekima dugi redovi i gužve u trgovinama izazivaju pravu muku. Iz tog razloga na financijsko tržište stigla je Aircash Mastercard kartica koja je vezana uz Aircash mobilni novčanik, a primjenjiva je na milijunima lokacija: na internetu, u trgovinama, na bankomatima.

Aircash Mastercard kartica nedavno je predstavljena javnosti kao prvi hrvatski fin tech – proizvod koji je spoj velikog, svjetskog, tehnološkog brenda Mastercard i uspješne mobilne aplikacije Aircash. Ako želite kupovati online, a imate samo gotovinu ili se bojite krađe podataka, Aircash Mastercard kartica je idealno rješenje za vas. Uz Aircash Mastercard karticu možete uživati u Mastercard odličnim popustima, a putem Aircash aplikacije možete slati novac iz inozemstva, novac je odmah vidljiv na Vašem Aircash računu, ujedno i raspoloživ na Aircash kartici. Svatko može imati do pet kartica povezanih na jedan Aircash novčanik i svakoj zasebno postavljati limite i tako imati potpunu kotrolu nad troškovima članova obitelji. Idealna je za putovanja, ako je izgubite ili se bojite krađe podataka samo je zaključate iz aplikacije i nastavite uživati!

Aircash Mastercard karticu možete kupiti na svim lokacijama Tiska, Ine i iNovina za 30 kuna, a namijenjena je za Internet kupovinu i plaćanje na prodajnim mjestima u cijelom svijetu bez naknada pri plaćanju i nadoplati kartice/novčanika i to bez mjesečnih troškova.

Bilo da tražite bor, lampice, svijećnjake, tematske ukrase za dom, detalje za božićni stol ili namirnice od kojih ćete napraviti najukusniju blagdansku trpezu, Aircash Mastercard kartica spremna je za vaše božićne blagdane. Razveselite se i napravite ovaj Božić za pamćenje jer je Aircash Mastercard kartica poduzela sve da vaš blagdanski shopping bude sigurno i sretno iskustvo. Saznajte sve o prednostima ove kartice na aircash.eu