COTRUGLI BUSINESS SCHOOL

Prilika za stipendije Executive MBA vodeće poslovne škole u regiji

04.03.2016 u 09:49

Bionic
Reading

U sklopu društveno odgovornih projekata, COTRUGLI Business School i ove godine omogućuje hrvatskim talentiranim menadžerima i poduzetnicima da se prijave za jednu od stipendija Executive MBA

Dodijelit će se jedna puna, pet polovičnih te određen broj stipendija Executive MBA u iznosu od trideset posto ukupne školarine. Stipendija se dodjeljuje za međunarodno akreditirani program, module predvode stručni predavači koji dolaze iz cijelog svijeta i polaznici dobivaju priliku za networking s ambicioznim polaznicima iz različitih poslovnih područja. Vrijednost pune stipendije iznosi 18.000,00 EUR, vrijednost polovične iznosi 9.000 eura, a vrijednost tridesetpostotne stipendije iznosi  5.400eura.

Prema istraživanju koje je COTRUGLI proveo među svojim alumnijima u 2015. godini, 74% njih smatra da je upravo MBA program razlog njihovog napretka u karijeri, a 53% ostvarilo je povećanje plaće nakon završetka programa. 'Ulaganje u poslovnu edukaciju sigurna je investicija. Međutim, od ključne je važnosti odabrati pravu školu, imajući na umu kvalitetu predavača, praktičnost i primjenjivost programa, atraktivnost poslovnih područja koja predavanja pokrivaju te otvorene mogućnosti i kvalitetu networkinga s kolegama. Naši internacionalni polaznici i alumniji, sada već njih 1600, potvrda su da COTRUGLI Business School obuhvaća sve navedeno. Pozdravila bih sve zainteresirane kandidate s - hrabro i odlučno! Vidimo se u finalu!' rekla je Lana Dojčinović Matovina, izvršna direktorica škole.

'Nakon 18 godina uspješne karijere i brojnih edukacija slobodno mogu reći da EMBA program predstavlja značajan doprinos mom profesionalnom i osobnom razvoju. Mogućnost širenja znanja kroz službene i neslužbene interakcije s predavačima i kolegama te sagledavanja problema iz različitih perspektiva, prihvaćajući i poštujući različitosti, naprosto je neprocjenjiva. Executive MBA je doista za preporučiti svim menadžerima', izjavila je Renata Bešenić, direktorica poslovne jedinice u poduzeću MEDiLAB d.o.o.

Stipendijski proces se sastoji od tri selekcijska kruga: prijave putem online aplikacijskog formulara http://cotrugli.org/scholarships/croatia/, individualnog intervjua te stipendijskog finala. Svi koji se prijave do 10. travnja imaju priliku osvojiti jednu od navedenih stipendija i postati polaznik/ca međunarodno akreditiranog programa Executive MBA u Zagrebu.