UMJESTO JUKIĆA

Premužak na čelu Hrvatske pošte

  • Autor: tportal.hr/hina
  • Zadnja izmjena 25.04.2012 18:24
  • Objavljeno 25.04.2012 u 18:24
Hrvatska pošta

Hrvatska pošta

Izvor: tportal.hr / Autor: Jure Divić

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, u svojstvu skupština tvrtki Odašiljača i veza i Hrvatske pošte, opozvao je danas dosadašnje i imenovao nove nadzorne odbore tih društava, a Nadzorni odbor Hrvatske pošte za novog predsjednika Uprave izabrao je Alena Premužaka, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture

Opozvani su dosadašnji članovi Nadzornog odbora Odašiljača i veza Ivančica Urh, Hrvoje Grdović, Drago Jakovčević i Ilija Krstanović, a za nove članove izabrani su Marijan Crnjak, Mislav Peričić, Lora Ćurković i Damir Vuk.

Opozvani su i dosadašnji članovi Nadzornog odbora Hrvatske pošte Marko Kolaković, Josip Marković, Šime Šiljek, Ilija Krstanović i Željko Šundov, dok su za nove članove izabrani Nenad Zonjić, Drago Davidović, Drago Šerić, Hrvoje Crnić i Želimir Piberčnik.

Nakon imenovanja, novi Nadzorni odbor Hrvatske pošte održao je konstituirajuću sjednicu na kojoj je Nenad Zonjić izabran za predsjednika Nadzornog odbora i Drago Davidović za njegovog zamjenika.

Sukladno preporuci Vlade, Nadzorni odbor opozvao je dosadašnju Upravu Hrvatske pošte, odnosno dosadašnjeg predsjednika Uprave Roberta Jukića te članove Nenada Puškara i Ranka Marinovića. Novim predsjednikom Uprave Hrvatske pošte imenovan je Alen Premužak, a Željko Žarko i Ranko Marinović članovima Uprave.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi