TPORTAL VAS NAGRAĐUJE

Počinje natječaj za 12 MBA stipendija

19.02.2013 u 11:03

Bionic
Reading

Tportal nagrađuje hrvatsku poslovnu javnost stipendijama za jedine međunarodno akreditirane MBA programe u Hrvatskoj

Kandidati koji se prijave na natječaj imat će priliku osvojiti jednu od 12 stipendija na COTRUGLI Business Schoolu vrijednosti od 105.000 eura. MBA program je vodeći standard svjetske poslovne edukacije, koji polaznicima donosi veću konkurentnost prilikom zapošljavanja ili napredovanja u karijeri. Prema podacima servisa MojaPlaća.hr, 'ispitanici sa završenim MBA programom imaju u prosjeku 36 posto višu plaću od magistara struke, a 58 posto višu plaću u odnosu na prvostupnike'.

Uvjeti za prijavu

Skupite hrabrost!

Stipendijski proces na COTRUGLI Business School oduvijek mi je bio vrlo zanimljiv i izazovan. Moram priznati da sam skupljala hrabrost za prijavu jer nisam bila sigurna da i ja to mogu. Nakon osvajanja stipendije znam da mogu, a možete i Vi!

Ana Hajnal, Finance Manager, ROCHE

Selekcijskom procesu možete pristupiti ukoliko znate engleski jezik, završili ste fakultet i imate potrebno radno iskustvo (ovisno o programu za koji se prijavljujete). Stipendije dodjeljujemo za dva različita MBA programa, koji su koncipirani tako da polaznici minimalno izostaju s radnog mjesta. U svakoj kategoriji dodjeljuje se jedna puna i pet polovičnih stipendija:

Executive MBA program je namijenjen višem menadžmentu i poduzetnicima. Uvjeti za prijavu za stipendiju su minimalno pet godina relevantnog radnog iskustva, završen fakultet i znanje engleskog jezika. Predavanja se održavaju jedan produženi vikend mjesečno (od petka do nedjelje) u Zagrebu.

MBA program je pripremljen za potrebe junior menadžera. Uvjeti za prijavu su minimalno tri godine radnog iskustva, znanje engleskog i fakultetska diploma. Program se održava u tjednim modulima na različitim lokacijama u regiji.

Kako se prijaviti?

Proces za prijave se sastoji od dva kruga. Prvi korak je on-line prijava koju možete napraviti ovdje. Nakon što se prijavite dobit ćete aplikacijski materijal na engleskom koji treba ispuniti i vratiti mailom do 1. travnja u ponoć. U drugi dio selekcijskog procesa bit će pozvani najbolji kandidati, a finalna selekcijska procedura i testiranje bit će održani 27. i 28. travnja (subota i nedjelja) u Zagrebu.