zanimljiv fenomen

Prvi put u Hrvatskoj zatvara se jedan McDonald's: Neće ga više biti u centru Pule, evo i zašto

12.07.2021 u 10:32

Bionic
Reading

Direktor McDonald'sa za Hrvatsku, Pavel Pavliček, otkrio je da se zatvara njihov restoran u centru Pule, a to tog je zatvaranja došlo sasvim neočekivano. Prvo je to zatvaranje jednog McDonalds'a u 25 njihova rada u Hrvatskoj

'U sljedeće dvije godine planiramo znatnu ekspanziju. Zasad, naravno, ovisno o situaciji, cilj je otvoriti šest do devet restorana. Gledamo lokacije i u kontinentalnom dijelu i na obali. Uskoro otvaramo restoran u Koprivnici, planiramo još jedan restoran u Splitu... Koliko god čudno izgledalo otvoriti restoran u Bjelovaru, i nas je iznenadilo koliki promet on radi. Također, kad otvarate drugi ili treći restoran u nekom gradu, on utječe na postojeće lokacije. Upravo to nam se dogodilo u Puli', rekao je Pavliček za Jutarnji list.

Na pitanje što se dogodilo u Puli, rekao je:

'Imali smo lokaciju u centru grada, onda smo otvorili drugi restoran s drive-inom kraj shopping centra. Pandemija je bila pogubna za instore restorane (u sklopu zgrade) i zbog korone morat ćemo zatvoriti taj restoran u centru. Tako će to biti prvi restoran u 25 godina McDonald'sa u Hrvatskoj koji ćemo morati zatvoriti. Jednostavno, ne može preživjeti na toj lokaciji', objavio je Pavliček.