senzacionalan program

Peto, jubilarno izdanje TAMC – a, najznačajnijeg regionalnog kongresa estetske medicine, U Dubrovniku 6. – 8. listopada

30.08.2022 u 14:47

Bionic
Reading

U jednom od najljepših gradova na Mediteranu, prekrasnom Dubrovniku i ove nas godine očekuje TAMC, kongres estetske medicine u organizaciji Poliklinike Milojević, našeg najpoznatijeg estetskog liječnika dr. Nikole Milojevića

Jubilarno peto izdanje TAMC kongresa, održat će se u dubrovačkom hotelu Palace, od 6. – 8. listopada, a budući da se kongres u ovih pet godina isprofilirao kao najrelevantniji regionalni kongres u okvirima estetske medicine, očekuje nas uistinu senzacionalan program.

Brojke kojima se ovaj kongres može pohvaliti impozantne su. S gotovo 700 sudionika iz 40 zemalja i više od 30 sponzora TAMC se prometnuo u pravi internacionalni kongres, pa se tako očekuju estetski liječnici i kirurzi iz Argentine, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Poljske, Turske, Velike Britanije, Njemačke, Austrije, Italije, Bugarske, Grčke, Egipta, Libanona, Indije i Nizozemske.

Iz Hrvatske i Srbije očekuje se oko 200 sudionika, kirurga, liječnika estetske medicine, ali i stomatologa.

Predavači, kojih će biti više od 50 liječnički su 'crème de la crème', ako pričamo o dostignućima u području estetske medicine. Neki od njih, kao primjerice Tapan Patel i Tatjana Pavičić (ujedno i predsjednik, odnosno potpredsjednica znanstvenog odbora TAMC-a) ali i Jonathan Sykes, Koen de Boulle, Jani van Loghem, Dario Bertossi, Sabrina Shah Desai i Konstantin Frank, najveće su zvijezde estetske medicine i kirurgije na svijetu. Njihova predavanja i iskustva koja će podijeliti sa sudionicima kongresa, nešto je što se uistinu ne propušta.

Osim predavanja, sudionici će imati priliku upoznati se s najnovijim dostignućima estetike kroz edukativne video snimke, live injektiranje iz botoxa , filera ili krvne plazme , live sekcije za oblikovanje tijela, lasere za lice, lifestyle i longevity session , ali i veliki simpozij vezan uz marketing u estetici. Za sve estetske kirurge održat će se i veliki kirurški session.

Sve navedeno najbolji je dokaz kako kongres TAMC postaje jedna od go – to destinacija za estetske liječnike iz cijelog svijeta.

Ovaj kongres, za kojeg kažu da je edukativan, inovativan, ali i zabavan kao malo koji, održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Hrvatskog društva estetske medicine, a podržan je i od strane važnih sponzora kao primjerice generalnog sponzora Allergana, koji će na TAMC- u održati dva velika simpozija. Velike će simpozije imati i Merz i Galderma, kao i mnogi drugi sponzori.

Edukacija će se na kongresu odvijati paralelno u dvije dvorane hotela Dubrovnik Palace, a vjerujemo da će se kroz ta tri dana razmijeniti sve ono što je u svijetu estetike neprocjenjivo, a to su znanja, iskustva, ali i ideje.

Kako TAMC nije poznat samo kao mjesto stjecanja i razmjene znanja, već i razmjene pozitivne energije, dobre zabave neće nedostajati, kao ni proteklih godina.

Osim velikog svečanog otvorenja, očekuje se i Cocktail networking event i TAMC gala večera na kojoj će se obilježiti 5 godina od prvog TAMC kongresa, a očekuju se i brojna iznenađenja.

Na svečanom će se otvorenju liječnicima koji podržavaju TAMC, a uživaju visoku reputaciju u svijetu estetske medicine, dodijeliti tradicionalne TAMC Academy Awards. Dobitnici su odabrani od strane znanstvenog odbora, a ove će se godine po prvi put dodijeliti i Lifetime achievement award i to jednoj od najsjajnijih zvijezda u povijesti estetske medicine.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto na TAMC kongresu po povoljnijim uvjetima do 10. rujna, i vidimo se u listopadu, na najljepšem kongresu, u najljepšem Gradu na svijetu.

I svakako upamtite: 'It is not a congress, it's a TAMC!'