isplaćen regres

Ova najava će razveselite sve radnike Pevexa, Uprava obećala stalni rast primanja

30.06.2020 u 10:27

Bionic
Reading

Tvrtka Pevex isplatila je svojim djelatnicima ovogodišnji regres u iznosu od 1.500 kuna, priopćili su iz kompanije

'Uvijek ističemo kako smo najponosniji na naše djelatnike jer bez njih ne bismo postigli izvanredne financijske rezultate, stoga se svakodnevno trudimo raditi na njihovom zadovoljstvu i produktivnosti. To pokazuje činjenica da smo prosječna neto primanja povisili za preko 42% u protekle četiri godine, a cilj nam je povećati ih na iznos od 7.500 kuna kroz naredne dvije godine.

Osim plaća, za naše smo zaposlenike razvili cjelokupni program stimulacija koji uključuje i spomenuti regres, božićnicu također u visini od 1.000 kuna, uskrsnicu od 500 kuna, naknadu za rođenje djeteta u visini od 4.000 kuna, prigodne dječje božićne poklone u vrijednosti od 600 kuna, besplatne jednogodišnje sistematske preglede za sve naše djelatnike te 13. plaću za 20% najboljih zaposlenika u maloprodaji.

Bez obzira na kompleksnu situaciju zbog pandemije svi naši zaposlenici pokazali su izniman angažman nakon ponovnog, potpunog otvaranja naših prodajnih centara koji su radili ograničeno dva mjeseca. Unatoč gubitaka zbog toga, iznimno cijenimo napore radnika Pevexa i trudimo se održati njihova primanja na razini prije pandemije', izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevex koja trenutno zapošljava 2000 radnika.