KRŠENJE MJERA

[VIDEO/FOTO] Policija privela na razgovor vlasnika i ispraznila teretanu na Trešnjevci

01.02.2021 u 08:59

Bionic
Reading

Vlasnik Quantum Premium Gyma Andrija Klarić na Trešnjevci u Zagrebu u ponedjeljak u 6 sati otvorio je svoja vrata usprkos mjerama Stožera, a policija je stigla ispred teretane. Nakon što su sve popisali priveli su na razgovor Klarića koji je sve prenosio uživo na svom profilu na Facebooku. Stigao je i Državni inspektorat, a svi koji su vježbali u teretani napustili su prostor

Vlasnik smatra kako je zatvaranje bilo nepotrebno i da ono nije imalo neki efekt. U teretanu su stigle i brojne novinarske ekipe.

Klarić je jedan od rijetkih koji se usudio na ovakav potez, no tvrdi da više nema što izgubiti.

Video: Robert Anić/Pixsell

'Razlozi za ovo što sam učinio vrlo su jednostavni. Od prvog dana kada su se zatvorili objekti bio sam protiv njihova zatvaranja jer smatram da su postojeće mjere tada bile više nego primjerene', rekao je Klarić za 24 sata.

Na svom profilu na Facebooku ima javljanje uživo, a u kadru se može vidjeti kako ispred teretane stoji policija.

Obećali su nam, kaže, otvoriti 21. prosinca, pa 8. siječnja, pa 31. siječnja i sad su opet produžili do 15. veljače.

'Ja im više ne vjerujem. Ako me prevariš jednom, to znači da si ti kriv, a ako me prevariš dva puta, onda to znači da sam ja', rekao je vlasnik teretane.

Apel premijera Andreja Plenkovića da se strpimo imao bi smisla, kaže Klarić, da nismo u proteklih 10 mjeseci čak četiri i pol bili zatvoreni.

  • +6
Policija odvela vlasnika koji je otvorio svoju teretanu na Trešnjevci Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anić