I DALJE NAPETO

Odgođena Skupština EPH, Hanžeković ne da razrješnicu Paviću

  • Autor: Petra Sjauš
  • Zadnja izmjena 09.12.2014 19:12
  • Objavljeno 09.12.2014 u 19:12
Marijan Hanžeković / Nino Pavić

Marijan Hanžeković / Nino Pavić

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Iako se od novog vlasnika EPH Marijana Hanžekovića nije mogla dobiti informacija je li danas održana Skupština EPH, navodno je odgođena i održat će se iza 20. prosinca. Neslužbeno doznajemo da je stvar zapela oko davanja razrješnice dosadašnjim direktorima Ninoslavu Paviću i Peteru Walteru Imbergu

Bivši vlasnik i manjinski dioničar Ninoslav Pavić u kratkoj prepisci putem SMS-a za tportal je poručio sljedeće:

'Žao mi je, ali mislim da je potpuno neprimjereno da ja, kao manjinski dioničar, izvještavam o radu Skupštine EPH ili da tumačim njene odluke. Bilo bi korektno kontaktirati tvrtku gospodina Hanžekovića, Euro poticaji koja jedina može, kao većinski udjelničar dati potpunu i točnu informaciju o tijeku Skupštine i njenim zaključcima.'

'Nisam osobno prisustvovao Skupštini, već sam putem opunomoćenika glasao za sve prijedloge Euro poticaja onako kako su predloženi', dodao je Pavić.

Iako neslužbene informacije kažu da je Skupština odgođena, prema Pavićevim riječima ispada da je važni sastanak oko buduće sudbine EPH ipak održan, no bez postignute konkretne odluke.

Znakovito je da je Marijan Hanžeković prije svega nekoliko dana, 5. prosinca, svoju tvrtku Euro poticaji, koja je u predstečajnoj nagodbi preuzela 90 posto EPH-a, preimenovao u Hanza press.

To zanimljivo ime možda demantira spekulacije prema kojima je ušao u EPH zbog nekog drugog te da se možda ozbiljno želi baviti izdavaštvom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!