tvrde tportalovi izvori

Nitko ne zna gdje je, ali Todorić je vjerojatno u Londonu?

09.10.2017 u 19:11

Bionic
Reading

Kulmerovi dvori su prazni. Zabilježili su to fotoreporteri i televizijske kamere pa se postavlja pitanje gdje im je gazda? Je li vlasnik Agrokora Ivica Todorić još uopće u Hrvatskoj?

Tportalovi izvori tvrde da nije i dodaju kako on ima dobre razloge da napusti zemlju, ako to još kojim slučajem nije učinio. 

Pouzdani izvori tvrde da je Todorić najvjerojatnije u Londonu, a mogao bi biti i u Beču. Express piše da je Todorić u Londonu već i razgovarao s odvjetnicima iz kuće Dechert u kojoj rade top stručnjaci za arbitražne sporove u svijetu. 

Ante Ramljak, izvanredni povjernik za Agrokor u ponedjeljak je objavio revidirane rezultate najveće domaće tvrtke i jasno pokazao kako su se u njoj sve skrivali troškovi i obveze. Ramljak nije imenovao, ali je i rekao kako je podnio kaznene prijave protiv odgovornih osoba u Agrokoru. 

Još se uvijek ne zna dokle je u svojoj istrazi došao DORH koji je zauzeo prvi kat Agrokorova nebodera i koji također češlja poslovne knjige iz vremena dok je Agrokorovom upravljao Todorić. 

Stoga se naš izvor usudi nagađati da je Todorić napustio zemlju kako bi iz sigurnosti druge države mogao i dalje objavljivati na svojem blogu. 

  • +13
Ivica Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL