četvrtak 21. listopada

Ne propustite konferenciju Dan Pantheon računovođa, doznat ćete novosti vezane uz digitalizaciju i računovodstvene trendove

19.10.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Konferencija Dan Pantheon računovođa 2021. održat će se u četvrtak 21. listopada u golf klubu Riverside Golf Zagreb. Organizator događaja je Datalab HR, najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, a generalni sponzor je Hrvatski Telekom

Glavne teme ovogodišnje konferencije su prednosti Pantheon računovodstva u oblaku, online poslovni program Pantheon Web Light (PAW) te ePoslovanje za računovođe s Pantheonom.

Pantheon računovodstvo u oblaku omogućava automatsko knjiženje jednom unesenog dokumenta, smanjuje mogućnost greške i ubrzava proces rada. Konto kupca je uređen, računi odmah proknjiženi, a svi podaci su istovremeno sigurno pohranjeni u HT Cloudu te dostupni u svakom trenutku i s bilo koje lokacije.

PAW je namijenjen segmentu mikrokorisnika kojima je potreban online pristup rješenju bilo kada i bilo gdje, jednostavno izdavanje i zaprimanje računa te izmjenjivanje dokumenata sa servisom.

Posjetitelji će, uz navedeno, tijekom panel diskusije i radionica imati priliku saznati i novosti vezane uz digitalizaciju, računovodstvene trendove i glavne izazove koje nosi budućnost računovodstva uz Pantheon.

Prezentaciju 'Uvod u digitalni marketing i digitalne alate' održat će Filip Vlahović, digital account manager iz Hrvatskog Telekoma.

Govorit će o ulozi digitalnog marketinga u suvremenom poslovanju te zašto je on danas neizostavan dio poslovanja, kao i koja je njegova uloga u rastu poslovanja i akviziciji novih klijenata. Objasnit će zašto je Google Ads jedan od najpristupačnijih alata za digitalno oglašavanje i kako ga iskoristiti za rast vlastitog poslovanja.