NOVA SURADNJA

Mlinar i Spar Hrvatska zajedno idu na austrijsko tržište

09.02.2017 u 11:52

Bionic
Reading

Predsjednik Uprave Spar Hrvatska Helmut Fenzl obišao je proizvodne pogone Mlinara, mlinsko-pekarske tvrtke u vlasništvu osječkog poduzetnika Mate Škoje

'Impresioniran sam tehnologijom proizvodnje u Mlinaru i visokim standardima za sigurnost hrane. Mogućnosti intenziviranja suradnje Spara i Mlinara respektabilne su', rekao je Fenzl.

Iz Mlinara su pak poručili kako zadnjih nekoliko godina ulažu kontinuirane napore u razvoj izvoznih plasmana i franšizno poslovanje te da su do sada svojim brendom i proizvodima prisutni u Švedskoj, Irskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Slovačkoj, Srbiji, BiH, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Australiji. Proizvodni proces se odvija u tri proizvodna pogona u Hrvatskoj koja imaju certifikate IFS, HACCP, Halal, Kosher.

461468, 461594, 374403, 460738

Obje tvrtke, navodi se u priopćenju iz Spara, žele intenzivirati suradnju na domaćem tržištu, ali je proširiti i na Austriju i ostatak regije.

Iz Spara najavljuju kako će ovakve posjete obaviti i s drugim partnerima jer im je namjera što bolje se upoznati s njihovim proizvodnim mogućnostima.