12. i 13. listopada

Međunarodna konferencija transportnog prava Intranslaw u Zagrebu

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 08.09.2017 13:18
  • Objavljeno 07.09.2017 u 13:50
tportal

Izvor: Select PR / Autor: Promo

Hrvatska je domaćin druge po redu međunarodne konferencije INTRANSLAW koja će u Zagrebu održati 12. i 13. listopada u Kongresnom centru Forum Zagreb. Jedinstvena je ovo prilika da se struka, znanost ali druge zainteresirane strane upoznaju s novitetima iz područja transportnog prava koje sve više i dublje ulazi u naše živote

Teme kao što su čist i zelen transport, sigurnost u prometu i sigurnosna zaštita, digitalizacija u transportu, multimodalni transport, moderni izazovi za luke ali i pitanja regulacija bespilotnih letjelica i ostalih autonomnih vozila neke su od tema ovogodišnje konferencije koja okuplja vodeće stručnjake iz područja transportnog prava. Izvrsna je ovo prilika za sve zainteresirane iz Hrvatske da sudjeluju u radu konferencije i informiraju se o novitetima koja zaista mogu uvelike olakšati ili pak otežati poslovanje gotovo svih industrija ali i običnih građana. 

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija transportnog prava i prava osiguranja – INTRANSLAW svake dvije godine pruža priliku stranim i domaćim stručnjacima i znanstvenicima u području transporta i osiguranja da se okupe i razmijene specijalizirana znanja i iskustva, te da kroz argumentiranu raspravu pomognu u rješavanju otvorenih problema.

Transport je danas dominantno intermodalan, i odvija se sinergijom usluga različitih grana prometa. Cilj je konferencije INTRANSLAW kreirati forum za protok i razmjenu informacija, znanja i iskustava između privatnog i javnog sektora, između struke i znanosti i među svim granama transporta. Naša je želja, stoga, na konferenciji INTRANSLAW održavati kvalitetan prostor za okupljanje stručnjaka svih profila: prijevoznika i operatera u svim vrstama prijevoza, upravitelja infrastrukture, pomorskih i transportnih osiguratelja, pratećih investitora (bankarskog sektora), djelatnika državne uprave, međunarodnih organizacija, tijela Europske unije, regulatornih agencija, znanstvenika, sudaca, odvjetnika i strukovnih udruga i svih drugih subjekata u području transporta i pratećih djelatnosti.

Vjerujemo da će svi oni međusobnim umrežavanjem, informiranjem i razmjenom znanja o brojnim otvorenim pitanjima transportnog prava doprinijeti unaprjeđenju vlastitog poslovanja, ali i konkurentnosti domaće i regionalne industrije transporta i osiguranja u oštroj tržišnoj utakmici na svjetskom i jedinstvenom europskom tržištu transportnih usluga.

Za prijavu na konferenciju potrebno se registrirati putem službene web stranice www.intranslaw.eu  i ispuniti obrazac u rubrici o konferenciji. Konferenciju organiziraju Hrvatsko društvo za transportno pravo, Pravni fakultet u Zagrebu, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti i Institut za međunarodno transportno pravo iz Rouena. Glavni sponzor je Croatia osiguranje d.d.

www.intranslaw.eu 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!