LaqoPrevent

Mario Šaban iz okolice Križevaca je najsigurniji vozač na hrvatskim cestama

04.02.2022 u 15:03

Bionic
Reading

Mario Šaban iz okolice Križevaca je najsigurniji vozač na hrvatskim cestama prema podacima LaqoPreventa, jedinstvenog programa prevencije koji uz pomoć naprednih tehnologija promiče i nagrađuje odgovorno ponašanje i smanjenje rizika u okruženju.

Tehnološka platforma LaqoPrevent dio je Croatijinog LAQO osiguranja, prvog u potpunosti digitalnog osigurateljnog rješenja na ovim prostorima, u koju se korisnici dobrovoljno priključuju putem LAQO mobilne aplikacije. Korisnik LaqoPreventa Mario Šaban ostvario je u 2021. najvišu prosječnu i tako ponio titulu najboljeg LAQO vozača. Za sjajan rezultat nagrađen je godišnjom nagradom, pametnim uređajem iPhone 13. Sustav bodovanja ocjene vožnje sastojao se od dvije glavne komponente, a to su ocjena stila vožnje i ocjena usredotočenosti.

„Nagrada je stvarno odlična i uopće se nisam nadao da ću je osvojiti. Na početku nisam imao neke posebne ambicije, osim da pokušam osvojit bon za gorivo, a na kraju sam postao član s najvišom ocjenom. LAQO osiguranje je za mene najjednostavnije, najbrže i cijenom najprihvatljivije osiguranje u Hrvatskoj i preporučujem ga svima, s odličnim kvalitetnim stručnim agentima koji su uvijek spremni pomoći i odgovoriti na pitanja“, poručio je Mario Šaban.

Šaban je jedan od čak 1.000 LAQO korisnika koji su lani nagrađeni za dobre rezultate u vožnji. Naime, u sklopu LaqoPrevent programa mogle su se osvojiti i kvartalne nagrade, skupljati posebne značke za dobru vožnju te sudjelovati u timskim natjecanjima. Razni nagradni natječaji omogućili su LaqoPrevent korisnicima da dobiju neku od super nagrada: Prevent Ekskluziv dodatno pokriće, poklon bon u partnerskim trgovinama u vrijednosti od 100 kn do 1.500 kn, PlayStation 5 itd. Ne zaboravimo i veliki natječaj u kojem se mogao osvojiti jednodnevni izlet s Teslom.

Kroz LAQO aplikaciju mogli su se ostvariti dodatni benefiti kao što su sudjelovanje u Paukovu, gdje se svakog 6. u mjesecu nagrađuju osiguranici koji najbrže odgovore na zadano pitanje unutar aplikacije. Iz LAQO osiguranja otkrivaju kako je u 2022. godini u planu još bogatiji nagradni fond s ciljem nagrađivanja članova programa LaqoPrevent, kao i brojne druge inovacije. Poticanjem vozača na odgovornu vožnju LAQO tako nastavlja utjecati na stvaranje sigurnije svakodnevnice u prometu.

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sastavu Adris grupe, lansiralo je LAQO krajem 2020. godine, čime se Hrvatska pridružila malom broju europskih zemalja s ovakvom vrstom osiguranja. LAQO se može pohvaliti i nizom nagrada i priznanja, među kojima se posebno ističu nagrade za najbolje korisničko iskustvo te najbolji projekt poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice.