MRŠIĆ O PODRAVCI

Kosorica je Jurčiću dala odriješene ruke

PODRAVKA ZGRADA

PODRAVKA ZGRADA

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Cropix

Koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić pozitivnim ocjenjuje dolazak Ljube Jurčića na čelo NO u Podravci i uvjeren je da je Jurčić, iako SDP-ovac, dobio potpunu slobodu za sređivanje stanja u kompaniji koju su do sada kontrolirali HDZ i HSS

'Jurčić je zatražio da upozna kompaniju, obavi razgovore kako bi vidio tko bi mogao preuzeti upravu. Bitno je to da je od premijerke Kosor dobio odriješene ruke i nema nalog tko bi morao biti na čelu uprave, tako da će on i ostali članovi nadzornog odbora imenovati novog predsjednika uprave', kazao nam je Mršić.

Dolazak Jurčića u Podravku Mršić ipak ne bi ocijenio porazom tzv. Polančecove struje; prema njemu je sadašnje stanje svačiji poraz. 'Mislim da je premijerka povukla fer potez i pokazala određenu širinu, na koju dosad nismo navikli. Ovo nije bio međustranački dogovor i pozitivno je ako će se stvari mijenjati na način da se Vladine odluke donose prema interesu građana', ocijenio je koprivnički gradonačelnik.

Mršić smatra da će rezultati policijske istrage biti ključni za formiranje nove uprave. Procjenjuje da će se, u slučaju da se optužnica protegne na širi krug članova, morati djelovati jako brzo i napraviti temeljna rekonstrukcija, dok će u suprotnom vjerojatno uslijediti tek korekcija postojeće uprave.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi