plasman proizvoda

Kaufland poziva male proizvođače i OPG-ove na suradnju

01.04.2020 u 15:08

Bionic
Reading

Trgovački lanac Kaufland pozvao je male proizvođače i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) da se jave radi dogovora o suradnji odnosno plasmanu proizvoda kroz taj trgovački lanac

Iz Kauflanda pozivaju sve male proizvođače i OPG-ove da se preko službene web stranice www.kaufland.hr prijave odnosno pošalju svoje ponude.

Poziv se odnosi na sve proizvođače mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća.

Neki od kriterija koji se trebaju zadovoljiti su dovoljne količine i visoki higijenski standardi, a proizvođači će, kako se ističe u priopćenju, u Kauflandu dobiti sigurnog i pouzdanog partnera, marketinšku potporu te mogućnost za dugoročnu suradnju.

"U ovim izazovnim vremenima i teškom periodu za domaću proizvodnju, Kaufland ulaže dodatne napore i pokreće model direktne suradnje s onima koji su ostali bez svojih prodajnih mjesta za plasman proizvoda te je odlučio produbiti suradnju s lokalnim proizvođačima i obogatiti svoju ponudu njihovim proizvodima", navodi se u priopćenju.

Iz Kauflanda podsjećaju da već niz godina surađuju s brojnim domaćim proizvođačima kroz projekt "Naše mi najbolje paše".