bogat program na otvorenju

Kaufland otvara još jednu trgovinu!

07.02.2022 u 08:46

Bionic
Reading

Povodom otvorenja 44. trgovine u Krapinsko-zagorskoj županiji ovaj trgovački lanac donirao je 20.000 kuna Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zabok

Kaufland nastavlja sa širenjem svoje mreže trgovina te najavljuje otvaranje još jedne nove, 44. po redu, poslovnice. Vrata svoje moderne trgovine otvorit će u Zaboku za samo nekoliko dana, a kupcima će nuditi preko 15.000 proizvoda među kojima će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe. Osim najbolje ponude po najboljim cijenama, kupce na dan otvorenja, uz poštivanje epidemioloških mjera, očekuju brojna događanja; uz Sašu Lozara dočekat će ih razne aktivnosti za djecu, darovi i još puno zabave.

Kaufland uvijek posebnu pažnju posvećuje i lokalnoj zajednici u kojoj otvara svoju trgovinu te se posebno zalaže za zdravlje i dobrobit djece. Stoga je ovom prigodom donirao 20.000 kuna Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana kako bi nabavili transakutni bilirubinometar, uređaj za praćenje novorođenačke žutice.

Osim toga, novootvorena trgovina građena je na principu ekološke održivosti te će se u sklopu nje nalaziti dvije punionice za električna vozila; poslovnica se prostire na 2.215 četvornih metara uz pregršt mjesta za drage kupce – sa čak 211 parkirališnih mjesta.

Nova trgovina u Zaboku službeno se otvara 9. veljače u 7 sati. Više o Kauflandu i aktualnoj ponudi na: www.kaufland.hr