projekt živjeti zdravo

Kaufland Hrvatska prvi trgovački lanac s certifikatom 'Tvrtka prijatelj zdravlja'

17.06.2019 u 13:37

Bionic
Reading

Tvrtki Kaufland Hrvatska k. d. dodijeljen je certifikat 'Tvrtka prijatelj zdravlja' koji potvrđuje brigu o zdravlju zaposlenika

Tvrtka Kaufland Hrvatska k. d. prepoznala je značaj promicanja zdravlja i ulaganja u zdravlje svojih zaposlenika te se uključila u projekt 'Živjeti zdravo' Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i uspješno zadovoljila sve potrebne kriterije za dobivanje oznake 'Tvrtka prijatelj zdravlja'.

Ovo priznanje dodjeljuje se tvrtkama koje svojim zaposlenicima omogućuju usvajanje zdravih životnih navika, promiču zdravlje na radnom mjestu i kroz različite inicijative i programe pokazuju da brinu o zdravlju svojih zaposlenika.

Kaufland Hrvatska kontinuirano radi na osvještavanju važnosti brige o zdravlju i zdravom načinu života, a kroz inicijativu pod nazivom 'Zdravi život' provode brojne aktivnosti usmjerene na promicanje zdravlja u organizaciji. Zdravi pokloni za sve zaposlenike, edukacije i radionice na različite teme iz područja tjelesnog i mentalnog zdravlja, program Mentalni trening, Multisport kartica, dio su ove inicijative koja je u fokusu brige za zaposlenike u Kauflandu.

'Posebno nam je drago naći se u društvu tvrtki koje zdravlje zaposlenika prepoznaju kao važnu temu. Ovaj certifikat veliko je priznanje za naše poduzeće. Promicanje zdravlja i  zdravog načina života dio je naše strategije upravljanja ljudskim resursima, a ovo priznanje pokazatelj je da se krećemo u pravom smjeru.' rekla je Dunja Firšt, direktorica sektora Ljudski resursi u Kauflandu.