LaqoPrevent

Inovacija u osiguranju stigla u Hrvatsku: Vozite sigurno i osvajajte nagrade!

26.03.2021 u 07:37

Bionic
Reading

Mnogi bi se, da ih se slučajno pita, opisali kao dobri i sigurni vozači. Ako i vi mislite da vam za volanom nema premca, sada imate savršenu priliku da to i dokažete. LAQO, prvo 100% digitalno osiguranje vozila u Hrvatskoj, nedavno je svoju aplikaciju nadogradilo programom LaqoPrevent, još jednom tehnološkom inovacijom koju do sada nismo imali priliku probati

Ukratko, radi se o programu prevencije koji naprednim tehnološkim rješenjima svakodnevicu čini sigurnijom. Ako ste LAQO osiguranik ili to planirate postati, unutar LAQO aplikacije možete se uključiti u LaqoPrevent program, pratiti svoje vožnje i saznati koliko ste siguran vozač. LaqoPrevent vozačima omogućava da prate svoj napredak, sudjeluju u igrama i zabavnim izazovima, a ako završe među najbolje ocijenjenim korisnicima, mogu osvojiti vrijedne nagrade,

Novo napredno tehnološko rješenje na domaćem tržištu

LaqoPrevent funkcionira na bazi telematike, naprednog tehnološkog rješenja koje vozačima omogućava da prate svoj stil vožnje i detektiraju prostore za napredak. Za sudjelovanje u programu potrebno je registrirati se unutar aplikacije i omogućiti privole za lokaciju i kretanja mobitela. Svi su vaši podaci, naravno, anonimni. Nakon registracije, aplikacija počinje bilježiti podatke o vašoj vožnji.

Koristeći telematiku, pratit će i registrirati prekoračenja brzine, nagla kočenja i nagla skretanja te rukovanje mobitelom za vrijeme vožnje. Na temelju tih podataka, kreirat će se prosječna ocjena temeljena na ocjeni svake pojedinačne vožnje. Ne morate brinuti, loše se ocjene neće kažnjavati. Samo će se dobre honorirati, no o tome nešto kasnije.

Najbolji vozači bit će nagrađeni

Aplikacija će redovno pratiti vaš napredak u svim segmentima vožnje, a kada ispunite uvjete, zaradit ćete značku koja će služiti kao dokaz da ste svoje vozačke vještine podigli na novu razinu. Sve je ovo izvrsna podloga za igru i zabavu, tako da će vam LAQO aplikacija postavljati redovite izazove u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade.

A kad smo već kod nagrada, ako u LaqoPrevent programu skupite 90 ili više bodova u dvadeset vožnji vaše će osiguranje pri produženju police biti prošireno Prevent dodatnim pokrićem koje uključuje besplatne specijalističke i subspecijalističke preglede, medicinsku dijagnostiku, kontrole kod specijalista te pokriva troškove spašavanja pri nezgodama u Hrvatskoj i inozemstvu i Osiguranje osobnih stvari i dokumenata.

No, uz vrijedne nagrade koje ćete moći osvajati, jedno je sigurno. Osvajanje titule odličnog vozača nema cijenu.