uoči Shift konferencije

Infobip pokreće ShiftMag, globalni magazin za developere

11.05.2023 u 10:25

Bionic
Reading

Infobip pokreće globalni online magazin ShitfMag. Sadržaj magazina biti će namijenjen developerima, kako za one koji tek ulaze u svijet programiranja, tako i za iskusnije inženjere, pojasnili su iz Infobip

'ShiftMag lansiramo uoči prve Shift konferencije koja će se održati van Hrvatske, na američkom kontinentu, u Miamiju, 23. svibnja. Upravo će ShiftMag biti mjesto na kojem će svi zainteresirani u stvarnom vremenu moći pronaći sadržaj predstavljen na Shiftu - intervjue sa sjajnim govornicima iz najpoznatijih tehnoloških tvrtki, predstavljene inovacije i trendove, kolumne i intervjue s poznatim imenima iz tehnološkog svijeta. Veselimo se i spremni smo, imamo sjajan tim koji je iskusan u stvaranju ovakvog sadržaja', rekao je Ivan Burazin, član uprave Infobipa za developersko iskustvo.

Tim se sastoji od tech novinara redakcije Netokracije - glavna urednica online magazina je Mia Biberović, inače i glavna urednica Netokracije.

'Imamo značajno iskustvo u lansiranju i vođenju online medija za tehnološki potkovanu ciljanu skupinu na regionalnoj razini - sada to znanje i iskustvo prenosimo na globalnu razinu. Ovakav projekt upravo je bio jedan od naših motiva zbog kojih smo se pridružili Infobipovom timu', ističe Mia Biberović, glavna urednica ShiftMaga.

Usporedno s lansiranjem ShiftMaga, Infobipov tim za developersko iskustvo posvećen je i Shift konferenciji u Miamiju - na kojoj će govornik, među ostalima, biti i John Romero, tvorac kultne igre Doom. U rujnu slijedi novo izdanje konferencije Infobip Shift koja se održava u Zadru, a koja je prošle godine okupila više od 3000 developera iz cijelog svijeta.