novi proizvod

INA osigurala jeftiniji UNP za stanovnike potresom pogođenih područja; cijenom povoljni za 1 kunu po kilogramu

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 16.02.2021 11:42
  • Objavljeno 16.02.2021 u 11:42
INA, ilustrativna fotografija

INA, ilustrativna fotografija

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: INA

Uslijed hladnijeg vremena INA je za svoje kupce ukapljenog naftnog plina (UNP) na području Sisačko-moslavačke županije osigurala novi, povoljniji proizvod UNP PB Smjesa - Sisačko-moslavačka. Proizvod je geografski ograničen i namijenjen je isključivo fizičkim osobama s područja spomenute županije koje posjeduju UNP spremnik Ine

UNP PB Smjesa - Sisačko-moslavačka istih je karakteristika kao i uobičajena smjesa UNP-a koju INA stavlja na tržište, priopćili su iz INA-e.

Cjenovno će biti povoljnija za 1 kunu po kilogramu u odnosu standardni UNP. Kupci će se novim proizvodom moći opskrbljivati u razdoblju od 15. veljače do 14. travnja 2021. godine. Također, kupcima na području Sisačko-moslavačke županije INA u razdoblju od 1. siječnja do 31. ožujka neće naplaćivati najam UNP spremnika.

Narudžbe novog proizvoda moguće je napraviti putem besplatnog telefona 0800-0809 ili slanjem elektroničke pošte na veleprodaja@ina.hr.

Više informacija o ukapljenom naftnom plinu i mogućnostima kupnje potražite na službenoj internet stranici Ine.

Na ostalim područjima Republike Hrvatske UNP se prodaje po cijenama važećim na dan isporuke i bez naplate troškova prijevoza.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!