odluka nadzornog odbora

Igor Džajić novi član Uprave Instituta IGH

03.08.2021 u 15:05

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Instituta IGH na sjednici održanoj 30. srpnja imenovao je Igora Džajića, dosadašnjeg Tehničkog Direktora društva, za četvrtog člana Uprave

Time se prošle godine imenovana tročlana Uprava u sastavu Robert Petrosian, predsjednik te Vedrana Tudor i Miroslav Pauzar, članovi, proširuje za još jednog člana.

Džajić je diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, a svoju karijeru je gradio specijalizirajući se kao ekspert za projektiranje mostova, prednapetih konstrukcija, betona ultra visokih uporabnih svojstava i ispitivanja konstrukcija.

'Tijekom bogate i uspješne karijere kao izvođač i projektant, radio je na mnogim odgovornim funkcijama i zahtjevnim projektima. Institutu se pridružuje 2004.godine te je bio dugogodišnji direktor IGH laboratorija, Zavoda za projektiranje i te već spomenute pozicije Tehničkog Direktora.

Pored profesionalne karijere gradio je i onu stručno -znanstvenu, pa je tako autor mnogobrojnih stručnih članaka i publikacija', navodi se u priopćenju.