ugovor potpisan krajem kolovoza

IGH-u nadzor radova na izgradnji KBC Rijeka vrijedan gotovo 8 milijuna kuna

09.09.2019 u 12:35

Bionic
Reading

Institut IGH će na temelju potpisanog ugovora s Kliničkim bolničkim centrom (KBC) Rijeka obaviti nadzor izgradnje zgrade dječje bolnice i klinike za ginekologiju i porodništvo, termoenergetskog bloka te otvorenog višeetažnog parkirališta u tom KBC-u, a vrijednost ugovora je gotovo 8 milijuna kuna, izvijestili su iz IGH-a

Ugovor o nadzoru potpisan je krajem kolovoza, a iz IGH-a izvještavaju da je u tom poslu Institut IGH vodeći partner zajednice ponuditelja, u kojoj su i PDM Savjetovanje i Projektni biro P45.

Ugovor o nadzoru je točne vrijednosti 7,98 milijuna kuna bez PDV-a, a sklopljen je nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave.

"Očekivano trajanje izvršenja nadzora nad radovima je 33 mjeseca, a nakon završetka izgradnje u znatnoj će se mjeri pridonijeti poboljšanju bolničkog zdravstvenog sustava regije te s izgradnjom novih bolničkih kapaciteta omogućiti objedinjavanje bolničke djelatnosti na jednom mjestu s ciljem poboljšanja kvalitete zdravstvene skrbi i razine poslovanja", ističu iz IGH.

Vrijednost cjelokupnog projekta izgradnje u riječkom KBC-u iznosi oko 640 milijuna kuna bez PDV-a, dodaju iz tog Instituta.