pomoć petrinji, sisku, glini...

Hrvatski Telekom donirao tri milijuna kuna za obnovu nakon potresa

31.12.2020 u 11:08

Bionic
Reading

Kako bi pomogao stanovnicima Petrinje, Siska, Gline i okolnih područja pogođenih potresima Hrvatski Telekom (HT) donirat će 3 milijuna kuna koja će biti uplaćena na račun 'Pomoć za obnovu nakon potresa'

'Odmah nakon potresa naši zaposlenici bili su na pogođenim područjima kako bi omogućili funkcioniranje telekomunikacijske mreže te kako bi svi pogotovo u ovim teškim trenucima ostali povezani.

Također, u najkraćem mogućem roku s partnerima smo omogućili neprekinuti rad baznih stanica na području Siska, Petrinje i Gline, te smo s dodatnim pokretnim baznim stanicama povećali kapacitete. Istodobno smo na pogođena područja dostavili 1000 SIM kartica, 1000 prijenosnih punjača, te radimo na uspostavljamo WiFi-ja za prihvatni centar za ljude koji su ostali bez krova nad glavom.

Za naše korisnike u Sisačko-moslavačkoj županiji koji su pogođeni potresom pripremili smo paket podrške koji uključuje 1000 minuta i flat Internet za privatne pretplatnike i poslovne korisnike koji su imali privremeni prekid usluge', navodi se u objavi HT-a.