bijeg iz grada

[FOTO] Zavirite u fantastične planinske kuće izgubljene u ličkoj prirodi. Idealne su za romantičan vikend udvoje, ali i za veća društva

09.10.2021 u 13:22

Bionic
Reading

Pravo je vrijeme da ostvarite maštarije o idiličnom vikendu u toploj planinskoj kući. Za vas smo odabrali pet ličkih kuća i koliba koje nude sve za odmor duše i tijela

Kuće su idealne za romantično putovanje udvoje, odmor u društvu prijatelja ili s klincima.

Sve se nalaze u idiličnom okruženju, u kojem će vas ujutro buditi samo vjetar i pjev ptica.

Wood Fairy, Korenica

  • +14
Wood Fairy Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Planinska kuća Wood Fairy ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, potpuno opremljenu kuhinju i popločan dio dvorišta s pogledom na vrt. Najmlađi gosti mogu se zabaviti na dječjem igralištu. Kuća je dosad skupila 23 recenzije i na Booking.comu ima visoku ocjenu 9,9.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kuća Arupium, Otočac

  • +18
Kuća Arupium Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća Arupium nalazi se u Otočcu. Uključuje dvije spavaće sobe, kupaonicu, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločan dio dvorišta s pogledom na rijeku. Gostima objekta na raspolaganju je hidromasažna kada. Na osnovi 40 recenzija ima ocjenu 9,9.

Više informacija pronađite OVDJE.

Manuela, Gospić

  • +14
Manuela Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Riječ je o imanju s dvije kuće. Obje imaju dvije spavaće sobe, kupaonicu i namijenjene su za boravak do osam osoba. U ponudi imaju uslugu najma automobila, a okolica je idealna za uživanje u pješačenju i vožnji bicikla.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Bornstein, Korenica

  • +10
Vila Bornstein Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Novo rekonstruirana stara lička kuća površine 150 kvadratnih metara, a na posjedu veličine 12.000 kvadratnih metara, nalazi se na osami obronaka Ličke Plješivice na nadmorskoj visini od gotovo 800 metara. Ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice.

Više informacija pronađite OVDJE.

Yeti Cabin, Plitvica Selo

  • +9
Yeti Cabin Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Yeti Cabin nalazi se u naselju Plitvica Selo u sklopu Nacionalnog parka Plitvička jezera. Ova drvena planinska kuća sadrži kuhinju, blagovaonicu i kupaonicu. Okružena je vrtom, u kojem je gostima na raspolaganju oprema za roštilj.

Više informacija pronađite OVDJE.