Kempinski Hotel Adriatic

[FOTO] Pogledajte što se sve nalazi u luksuznom golf resortu u Istri koji ponovo otvara svoja vrata

28.04.2021 u 15:08

Bionic
Reading

Nakon perioda sezonskog zatvaranja, luksuzni golf resort s pet zvjezdica, Kempinski Hotel Adriatic ponovno će otvoriti svoja vrata 29. travnja 2021.

S novo postavljenim timom na čelu hotela, glavnim kuharom i predstavljanjem luksuznih privatnih vila za najzahtjevnije posjetitelje, hotel će i dalje pružati besprijekornu Kempinski uslugu, što je ponajviše istaknuo Kempinski White Gloves Service, program posebnih zdravstvenih i sigurnosnih mjera, uveden još 2020. godine, ističe se u priopćenju.

'Naša se lokacija ponovo pokazala pogodnom: Istra je poznata kao najsigurnija regija u Europi, a resort se nalazi na skrovitom mjestu gdje se Jadransko more susreće s vinogradima i maslinicima. Prepoznajući novi trend u ultraluksuznoj ponudi i povećan interes za vile, tijekom razdoblja zatvaranja usredotočili smo se na proširenje naše ponude, rekonstrukciju i redizajn privatnih vila', komentira Željko Stašević, novo imenovani generalni direktor resorta.

  • +9
Kempinski Hotel Adriatic Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Kempinski

Smještene u sklopu Kempinski Hotela Adriatic, svaka se vila prostire na površini od 600 četvornih metara do više od 1.000 četvornih metara i sadrži tri do pet prostranih spavaćih soba s luksuznim kupaonicama, velikim otvorenim dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom i još mnogo toga.

Luksuzni golf resort imenovao je novog glavnog kuhara, Britanca Warrena Browna.