INTERNATIONAL ADVENTURE EXPO

Dođite na sajam za pustolovni i ronilački turizam

11.12.2015 u 13:01

Bionic
Reading

U Zagrebu se od 11. do 13. ožujka 2016. održava prvi poslovni sajam pustolovnog turizma „International Adventure Expo“. Riječ je o prvom takvom događanju na području Europe koje za cilj ima okupiti pružatelje usluga pustolovnog i ronilačkog turizma, turističke agencije i turoperatore iz Europe i SAD-a, poručuju organizatori

Sajam „International Adventure Expo“ isključivo je poslovnog karaktera i tvrtkama iz segmenta pustolovnog turizma pruža priliku da prezentiraju svoje proizvode s ciljem osiguravanja potencijalnog tržišta i klijenata. Uz brojne B2B sastanke, za vrijeme sajma održat će se i nekoliko radionica i konferencija čije su središnje teme povećanje prodaje i usavršavanje marketinških sposobnosti, a konferencije će voditi poznati stručnjaci iz prodaje i marketinga.

„International Adventure Expo“ organizira tvrtka Jadranski skiperi d.o.o. u suorganizaciji s Hrvatskom gospodarskom komorom. Kroz ovu suradnju u protekle tri godine uspješno je organiziran poslovni nautički sajam „International Charter Expo“, koji danas predstavlja najveći svjetski susret poslovnih subjekata u nautici.

„Hrvatska obiluje prirodnim resursima i ljepotama te posjeduje iznimno velik potencijal za razvoj pustolovnog i ronilačkog turizma koji ima značajnu važnost za obogaćivanje ukupne turističke ponude RH. Važnost ovih oblika turizama prepoznata je i kroz Strategiju razvoja turizma u RH do 2020. te vjerujem kako će i sajam „International Adventure Expo“ dati svoj doprinos u jačanju razvoja hrvatskog turizma“, izjavio je Tino Prosenik, direktor tvrtke Jadranski skiperi d.o.o.

„International Adventure Expo“ sajam održat će se od 11. do 13. ožujka 2016. godine u zagrebačkoj Areni, a sve dodatne informacije o sajmu i sudjelovanju moguće je pronaći ovdje.