NAJBOLJI KOMUNIKATORI

Dodijeljena priznanja PRO.PR Awards

16.03.2013 u 17:04

Bionic
Reading

U kristalnoj dvorani Kvarner u Opatiji sinoć je održana svečana dodjela PRO.PR Awardsa, međunarodnih priznanja koja se dodjeljuju u sklopu PRO.PR konferencije s ciljem promicanja struke upravljanja komunikacijama

Ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awardsa iz Hrvatske su Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu), Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija) i Stjepan Malović (Sveučilište u Zadru). Među petnaest nagrađenih nalazi se i Alex Aiken, izvršni direktor komunikacija vlade Velike Britanije.

Boris Mišetić, gradonačelnik Grada Pule, preuzeo je priznanje PRO.PR Vision City, koje je ove godine dodijeljeno Puli. Radi se o priznanju koje dobiva grad u zemlji domaćinu konferencije čije je rukovodstvo prepoznalo potrebu sustavnog upravljanja komunikacijama.

Najuspješnijim menadžerom koji po kriterijima nagrade Vision Manager u radu svoje tvrtke uspješno implementira odnose s javnošću, proglašen je Emil Tedeschi

'Ova nagrada utemeljena je da se ne zaborave pojedinci koji svakodnevno u sjeni različitih projekata, događaja, tvrtki ili institucija praktično upravljaju komunikacijama, a s druge strane, nesebično, na svoj način, doprinose razvoju struke odnosa s javnošću', izjavio je predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić, ujedno i utemeljitelj ovog međunarodnog priznanja.

Više informacija o događaju, kao i popis svih dobitnika priznanja, možete pronaći na www.pro-pr.com