odlučila skupština

Dalibor Ćubela iz Zagrebačke banke novi je predsjednik HUP- Udruge financijskog poslovanja

17.06.2021 u 09:23

Bionic
Reading

Skupština HUP- Udruge financijskog poslovanja izabrala je novo vodstvo Udruge u sljedećem četverogodišnjem mandatu 2021.-2025. Jednoglasno su izabrali Dalibora Ćubelu, člana uprave Zagrebačke banke za novog predsjednika udruge. Za dopredsjednike su izabrani Hrvoje Pauković, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje (HUO) i Dijana Markoja Bojčeta, direktorica Udruge mirovinskih fondova

Dosadašnjem predsjedniku Damiru Grbavcu, predsjedniku Uprave RMF-a članovi su zahvalili na dosadašnjem radu i angažmanu. Na sjednici su prezentirane aktivnosti Udruge iz proteklog razdoblja, a Izvješće o radu prezentirala je Sanja Smoljak Katić, direktorica Udruge financijskog poslovanja.

'Ključni prioriteti u 2021. su: pozicioniranje Udruge financijskog poslovanja kao socijalnog partnera u financijskom sektoru koja želi razvijeno i kvalitetno tržište na uzoru drugih razvijenih zemalja, uključenje svih aktera u pripremne aktivnosti za uvođenje eura, jači doprinos u području EU fondova, uloga Udruge u projektima osnaživanja financijskoj pismenosti članova i šire javnosti te poticanje međugranskih incijativa i rad na zajedničkim projektima drugih granskih udruga i pridruženih partnerskih organizacija', navodi se u priopćenju.